E oficial! Justin Timberlake vine în România și va fi cap de afiș la Electric Castle 2025

E oficial. Justin Timberlake vine în România. Electric Castle a anunțat oficial că artistul face parte din line-up-ul de anul viitor.

Se pare că artistul vine la Electric Castle. Festivalul se va organiza de pe 16 până pe 20 iulie la castelul Banffy. Este primul artist anunțat oficial de către organizatorii festivalului. Biletele deja s-au pus în vânzare și prima tranșă este disponibilă până mâine. După perioada aceasta de Early Bird, biletele vor ajunge la 139 de euro pentru accesul general și 249 de euro pentru pachetele premium. Organizatorii au păstrat și o ofertă specială pentru cei care sub 21 de ani și costă 109 euro.

„Să știe toată lumea. Prietenii tăi, mama și tatăl tău, șeful tău. Da, și fostul tău. Și pregătește-te să strigi isteric și să cânți alături de unele dintre cele mai mari hituri ale sale vreodată. Vânzarea biletelor se încheie joi, 10 octombrie, ora 23:59. Este disponibil un număr limitat, asigurați-vă că îl luați”, este postarea pe reţelele de socializare ale festivalului.

Justin Timberlake e unul dintre cei mai mari artiști. S-a remarcat de când era în trupa N Sync formată în 1995. Primul său album solo „Justified” s-a lansat în 2000. De atunci artisul a tot scos hit-uri peste hit-uri. Momentan se află într-un turneu internațional.

Exit mobile version