• Cina a fost un prilej de relaxare pentru DiCaprio, după promovarea intensă a celui mai recent film al său, „Killers of the Flower Moon”.
  • În următorul său proiect, DiCaprio ar putea interpreta rolul legendarului cântăreț Frank Sinatra într-un film regizat de Martin Scorsese.
  • Leonardo și Vittoria, care formează un cuplu de câteva luni, au fost fotografiați într-un moment de tandrețe.

Leonardo DiCaprio a fost surprins în compania iubitei sale, modelul Vittoria Ceretti, în vârstă de 26 de ani, în timpul unei cine romantice în pitorescul Portofino, Italia.

Cei doi au fost văzuți sorbind vin roșu și bucurându-se de atmosfera relaxantă a coastei italiene la restaurantul local La Gritta. DiCaprio, cunoscut pentru preferințele sale vestimentare lejere, purta un hanorac negru și o șapcă LA Dodgers, în timp ce Vittoria, model pentru Dolce & Gabbana, arăta splendid într-o rochie mini, strălucitoare, și un hanorac negru.

Cina a fost un prilej de relaxare pentru DiCaprio, după promovarea intensă a celui mai recent film al său, „Killers of the Flower Moon”. În următorul său proiect, DiCaprio ar putea interpreta rolul legendarului cântăreț Frank Sinatra într-un film regizat de Martin Scorsese.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

Leonardo și Vittoria, care formează un cuplu de câteva luni, au fost fotografiați într-un moment de tandrețe, bucurându-se de priveliștile spectaculoase și de compania prietenilor apropiați. Portofino, cu peisajele sale idilice și atmosfera sa de lux, a fost alegerea perfectă pentru o seară de neuitat.

Citește și