EA a anunțat lansarea următorului joc video FIFA. Când poți să joci FIFA21 și câte variante ai la dispoziție

  • Florian speră să-l vadă pe coperta FIFA21 pe Kevin de Bruyne.
  • Iubita îI susţine şi chiar îi face cadouri FIFA.
  • EA a anunţat lansarea noului joc pe 9 octombrie 2021.

Din viaţa lui Florian nu ar putea lipsi următorul joc FIFA. Are toată colecţia, inclusiv versiunea din ’96, cu Sabău pe copertă.

Electronic Arts îţi promit un nou joc FIFA, a cărui lansare va avea loc pe 9 octombrie, 2021. Trailer-ul sugerează că pe copertă va fi jucătorul Mbappé.

„Astăzi am aflat când va apărea FIFA21. Joc FIFA de fiecare dată când am nişte timp liber, mai ales seara după serviciu sau în weekend. Iubita mea mi-a făcut cadou această pernă imensă cu FIFA20.

Game mode-ul meu preferat este Ultimate Team deoarece poţi să joci şi online cu alţi jucători din întreaga lume, poţi să-ţi creezi primul 11, 11 favorit, din viaţa reală”, spune Florian.

Acesta face o scurtă trecere în revistă a jocurilor FIFA preferate, de la început şi până acum.

„În ’96 pe copertă a fost Neluţu Sabău, românul nostru. Primul joc FIFA pe care l-am jucat a fost FIFA99. Am jucat Steaua-Rapid, erau la Rest of The World, în joc. FIFA 2006 ŞI FIFA 2007 au fost jocurile pe care le-am jucat cel mai mult, jucam foarte mult Career. Messi, Rooney şi Ronaldinho au apărut cel mai mult pe coperţile FIFA în istorie”, a mai spus acesta.

Fan împătimit, Florian aşteaptă cu sufletul al gură noua variantă.

„FIFA21 apare, după cum am văzut, pe 9 octombrie, varianta standard. Varianta Champions şi Ultimate, pe 6 octombrie. Pe coperta nu ştim cine va fi. Mbappé este în trailer-ul din prezentare. Eu sper să fie Kevin de Bruyne pe copertă, jucătorul meu preferat”, a comentat el.