• Peste 50.000 de fani au fost aseară la concertul lui Ed Sheeran de pe Arena Națională.
  • Artistul britanic a urcat pe o scenă rotativă cu vizibilitate de 360 de grade.
  • Momentul din concert a fost filmat pentru „Limitless With Chris Hemsworth”.

Ed Sheeran a făcut show aseară pe Arena Națională. Aproape 50.000 de fani au cântat alături de artistul britanic pe piesele romatice care l-au făcut celebru: Perfect, Bad Habits sau Shape of You. Fiecare piesă a început cu aplauze furtunoase și strigăte de bucurie, iar energia publicului a atins cote maxime.

Cum a fost atmosfera de la concertul lui Ed Sheeran?

Înconjurat de peste 50.000 de oameni şi pregătit să facă un show de zile mari. Așa a intrat Ed Sheeran, aseară, pe Arena Națională din București. Ca la trecerea în Noul An, așa s-au simțit fanii în momentul în care s-a dat startul concertului. Încă de la primele acorduri, publicul a fost în extaz. Artistul britanic a urcat pe o scenă rotativă cu vizibilitate de 360 de grade și astfel a reușit să interacționeze cu toți spectatorii. Show-ul de lumini a completat spectacolul și fiecare melodie a spus parcă o poveste. Momentul culminant al serii a fost însă surpriza pregătită de Ed Sheeran. În mijlocul concertului, artistul a anunțat cu entuziasm un invitat special. Iar atunci când pe scenă a urcat Chris Hemsworth, celebrul actor australian cunoscut pentru rolul său din filmele Marvel, mulţimea a fost în delir.

Thor l-a acompaniat la tobe pe Ed Sheeran, chiar pe una dintre cele mai iubite piese ale sale. Dacă la precedenta vizită în România, în 2019, a purtat un tricou al naţionalei României, Sheeran, mare fan al fotbalului, a cântat având pe el un tricou negru pe care scria Bucharest. În ultima parte a show-ului, Ed s-a prezentat pe scenă cu un tricou pe care îi scria numele şi numărul 17.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și