Ed Sheeran a făcut show pe Arena Națională. Peste 50.000 de fani i-au cântat piesele

Ed Sheeran a făcut show aseară pe Arena Națională. Aproape 50.000 de fani au cântat alături de artistul britanic pe piesele romatice care l-au făcut celebru: Perfect, Bad Habits sau Shape of You. Fiecare piesă a început cu aplauze furtunoase și strigăte de bucurie, iar energia publicului a atins cote maxime.

Cum a fost atmosfera de la concertul lui Ed Sheeran?

Înconjurat de peste 50.000 de oameni şi pregătit să facă un show de zile mari. Așa a intrat Ed Sheeran, aseară, pe Arena Națională din București. Ca la trecerea în Noul An, așa s-au simțit fanii în momentul în care s-a dat startul concertului. Încă de la primele acorduri, publicul a fost în extaz. Artistul britanic a urcat pe o scenă rotativă cu vizibilitate de 360 de grade și astfel a reușit să interacționeze cu toți spectatorii. Show-ul de lumini a completat spectacolul și fiecare melodie a spus parcă o poveste. Momentul culminant al serii a fost însă surpriza pregătită de Ed Sheeran. În mijlocul concertului, artistul a anunțat cu entuziasm un invitat special. Iar atunci când pe scenă a urcat Chris Hemsworth, celebrul actor australian cunoscut pentru rolul său din filmele Marvel, mulţimea a fost în delir.

Thor l-a acompaniat la tobe pe Ed Sheeran, chiar pe una dintre cele mai iubite piese ale sale. Dacă la precedenta vizită în România, în 2019, a purtat un tricou al naţionalei României, Sheeran, mare fan al fotbalului, a cântat având pe el un tricou negru pe care scria Bucharest. În ultima parte a show-ului, Ed s-a prezentat pe scenă cu un tricou pe care îi scria numele şi numărul 17.

Exit mobile version