Când are loc Electric Castle 2021 și cum au transformat organizatorii festivalul din 2020

  • Pe 15 iulie ar fi trebuit să fie prima zi de festival la Electric Castle 2020.
  • Distracţia se mută online anul acesta, pe YouTube, de la ora 20:00.
  • Cizmele şi corturile sunt puse bine la păstrare până vara viitoare.

La picioarele Castelului Banffy de lângă Cluj, de 7 ani încoace, festivalieri din toată lumea se adună în fiecare vară pentru a umple de culoare, muzică şi distracţie, mai ales, câmpul transilvănean de la Bonţida, verde şi liniştit în restul anului.

Universul ăsta alternativ a fost anulat anul acesta, de pandemia de COVID-19. Electric Castle nu te lasă, însă, fără muzică: diseară, de la ora 20:00, ai pe YouTube un „concert pentru nimeni”, care a avut loc la începutul lunii la Bonţida, fără public, dar care a fost filmat şi documentat, pas cu pas.

Pregăteşte-te să asculţi artişti de la noi din ţară, Subcarpaţi, Golan şi Viţa de Vie, pentru prima dată împreună pe aceeaşi scenă. Se lasă şi cu jam session la final!

Te întâlneşti din nou cu festivalul Electric Castle între 14 – 18 iulie 2021. Twenty One Pilots au fost deja re-confirmaţi ca headlineri pentru ediţia de anul viitor.

Toate biletele achiziţionate pentru anul acesta vor fi valabile pentru 2021, când organizatorii speră să reconfirme câţi mai mulţi artişti din cei pe care ar fi trebuit să-i vedem zilele astea.