• Ellen DeGeneres a fost diagnosticată cu osteoporoză, TOC și ADHD, dezvăluind cu umor provocările îmbătrânirii în timpul emisiunii sale speciale de comedie „For Your Approval”.
  • Comedianta a împărtășit o criză de artrită care i-a provocat „dureri atroce”, întrebându-se despre cauza acesteia, doar pentru a fi informată că este normală la vârsta ei.
  • Ellen a discutat despre efectele negative ale percepției publice, recunoscând că îngrijorarea legată de opinia altora a afectat-o profund, dar a decis să se elibereze de această presiune, concentrându-se pe adevărul personal.

Ellen DeGeneres a dezvăluit că a fost diagnosticată cu trei afecțiuni deodată, scrie The Mirror.

Ea a fost diagnosticată cu osteoporoză, TOC și ADHD. În timpul ultimei sale emisiuni speciale de comedie de pe Netflix, intitulată „For Your Approval”, fosta prezentatoare de talk-show, în vârstă de 66 de ani, s-a destăinuit într-o manieră veselă, glumind: „Nici nu știu cum stau în picioare acum. Sunt ca un castel de nisip uman. Aș putea să mă dezintegrez la duș”. Subliniind provocarea de a îmbătrâni cu grație în lumina reflectoarelor, ea a recunoscut: „Este greu să fii sincer în legătură cu îmbătrânirea și să pari cool”.
Degeneres nu s-a abținut atunci când a împărtășit cu publicul său mai multe necazuri personale, dezvăluind o criză de artrită care a lăsat-o în „dureri atroce”. Povestind experiența, ea a spus: „Am avut dureri atroce într-o zi și am crezut că mi-am rupt un ligament sau ceva de genul ăsta și am făcut un RMN și mi-au spus: «Nu, este doar artrită»”. Derutată de diagnostic, Ellen a întrebat: „Am întrebat: ‘Cum am făcut asta? ‘ Iar el a spus, ‘Oh, se întâmplă la vârsta ta’”.

În cadrul emisiunii sale TV speciale, îndrăgita comediantă a vorbit, de asemenea, despre impactul emoțional al etichetării sale drept „răutăcioasă”, în contextul acuzațiilor legate de locul de muncă toxic privind emisiunea sa de televiziune din 2020. Odată foarte preocupată de percepția publică ca măsură a succesului, Ellen a explicat că etichetele negative au început să o „consume”, dar că a trecut peste această îngrijorare.

Recomandări

IDF ATACĂ SEDIUL HEZBOLLAH
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI
DE CE BOLI SUFERĂ ELLEN?
PROMISIUNILE PAPEI
NASRALLAH MOARE

Ea a împărtășit un sentiment puternic: „Când ești o figură publică, ești deschis interpretării tuturor. Și sunt sigură că ați auzit zicala: „Ce cred ceilalți despre mine nu este treaba mea””. Reflectând asupra confruntării cu opinia publică, ea a concluzionat: „Pentru că oamenii vor spune tot felul de lucruri și nu ai niciun control asupra acestora. Dar tu știi adevărul și asta e tot ce contează.”, relatează OK!.

„Mi-am petrecut o viață întreagă încercând să fac oamenii fericiți și mi-a păsat mult prea mult ce cred alții despre mine…. Dacă ei te plac, ești înăuntru, iar dacă nu, ești afară. Iar eu mi-am petrecut o viață întreagă încercând să fac oamenii fericiți și mi-a păsat mult prea mult ce cred alții despre mine. Așadar, gândul că cineva crede că sunt rea a fost devastator pentru mine și m-a consumat mult timp.”

„După o viață întreagă în care mi-a păsat, pur și simplu nu mai pot. Așa că nu o fac. Mulțumesc tuturor celor care au urmărit emisiunea mea specială și mi-au spus cât de mult le-a plăcut. Înseamnă mult pentru mine. Sunt în această afacere de peste patru decenii. Am făcut atât de multe lucruri la care puteam doar visa când am început, și toate acestea datorită vouă. Fie că m-ați sunat să mă votați pentru Showtime’s Funniest Person in America în 1982, fie că ați apăsat pe butonul „Mi-a plăcut!” după ce ați urmărit emisiunea mea specială Netflix din această săptămână, apreciez dragostea și v-o trimit înapoi”.

Citește și