• Apariția lui Sir Elton a venit la doar câteva zile după ce a făcut anunțul despre vederea sa pe Instagram.
  • Artistul în vârstă de 77 de ani a zâmbit în timp ce sosea la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.
  • „Pe parcursul verii, m-am confruntat cu o infecție oculară severă care, din păcate, m-a lăsat cu vedere limitată la un ochi”, a spus Elton John.

Sir Elton John părea bine dispus în timp ce își făcea prima apariție publică de când a dezvăluit că o infecție severă la ochi l-a lăsat cu vederea limitată, anunță Sky News.

Artistul în vârstă de 77 de ani a zâmbit și a ridicat degetul mare în timp ce sosea în spatele unui cărucior la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, alături de soțul său, David Furnish.

Regizat de RJ Cutler și Furnish, Elton John: Never Too Late trece în revistă cariera de zeci de ani a muzicianului și îl arată pe acesta pregătindu-se pentru concertul său de adio de pe Dodger Stadium din Los Angeles.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
S.O.S SECRET SERVICE
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

Apariția lui Sir Elton a venit la doar câteva zile după ce a făcut anunțul despre vederea sa pe Instagram pentru cei aproape cinci milioane de fani ai săi.

El a scris: „Pe parcursul verii, m-am confruntat cu o infecție oculară severă care, din păcate, m-a lăsat cu vedere limitată la un ochi. Mă vindec, dar este un proces extrem de lent și va dura ceva timp până când vederea va reveni la ochiul afectat. Sunt foarte recunoscător pentru echipa excelentă de medici și asistente medicale și pentru familia mea, care au avut mare grijă de mine în ultimele câteva săptămâni. Mi-am petrecut vara în liniște, recuperându-mă acasă, și mă simt pozitiv cu privire la progresele pe care le-am făcut până acum în vindecare și recuperare.”

Citește și