Elton John vorbește despre starea sa de sănătate după ultimele operații și probleme. Artistul s-a retras din turnee vara trecută

Elton John a glumit în urma unui interviu despre starea sa, după diversele operații și probleme de sănătate. Artistul spune că „nu a mai rămas cu foarte multe”, după ultimele evenimente prin care a trecut, scrie The Independent.

Cântărețul, în vârstă de 77 de ani, s-a retras din turnee anul trecut.

Page Six relatează că John se afla la o proiecție a filmului „Elton John: Never Too Late” la Festivalul de Film de la New York, marți, 1 octombrie, când a început să povestească despre numeroasele sale afecțiuni.

„Ca să fiu sincer cu voi, nu a mai rămas mare lucru din mine”, a spus el. Nu am amigdale, adenoide sau apendice. Nu mai am prostată. Nu mai am șoldul drept. De fapt, singurul lucru care mi-a rămas este șoldul stâng”.

Adresându-se fanilor săi, el a adăugat: „Dar eu sunt încă aici. Și nu vă pot mulțumi [suficient]; voi sunteți oamenii care m-au făcut”.

John a profitat de ocazie pentru a-i mulțumi soțului său, David Furnish, și fiilor lor, Zachary, 13 ani, și Elijah, 11 ani, pentru că l-au făcut „cel mai fericit om din lume”. El a spus că decizia sa de a se retrage din turnee a fost una pozitivă și că „nu a simțit niciodată fericirea” așa cum o simte acum.

„După cum știți, am decis să mă opresc din turnee pentru că am 77 de ani. Am făcut tot ce era de făcut, să cânt. Am reușit, am fost acolo și am făcut-o”, a spus el. „Dar cel mai important lucru din viața mea sunt David, Zachary și Elijah și familia și prietenii mei. Am găsit utopia, și sunt atât de încântat.”

Luna trecută, John a dezvăluit că se vindecă încet de o „infecție oculară severă” care i-a afectat vederea.

„Pe parcursul verii, m-am confruntat cu o infecție oculară severă care, din păcate, m-a lăsat cu vedere limitată la un ochi. Mă vindec, dar este un proces extrem de lent și va dura ceva timp până când vederea va reveni la ochiul afectat”, a spus John într-o declarație postată pe contul său de Instagram.

„Sunt foarte recunoscător pentru echipa excelentă de medici și asistente și pentru familia mea, care au avut mare grijă de mine în ultimele câteva săptămâni. Mi-am petrecut în liniște vara recuperându-mă acasă și mă simt pozitiv cu privire la progresele pe care le-am făcut până acum în vindecare și recuperare.”

„Elton John: Never Too Late” este programat să ajungă pe Disney+ pe 13 decembrie.

Regizat de Furnish și JR Cutler, filmul prezintă imagini nemaivăzute ale concertelor lui John din ultimii 50 de ani, precum și însemnări de jurnal scrise de mână și imagini din prezent cu el și familia sa.

Exit mobile version