• Din 15 august, Netflix difuzează al patrulea sezon din „Emily în Paris”, prima parte.
  • Darren Star, creatorul serialului, spune că e foarte posibil să existe și sezonul 5.
  • A doua parte a sezonului 4 din „Emily in Paris” apare pe 12 septembrie.

Bonjour, Paris! Emily se întoarce pe Netflix. Poți să vezi de azi prima parte din sezonul 4. Orașul iubirii devine un carusel emoțional pentru Emily, care este interpretată de Lily Collins.

„Emily in Paris” se întoarce în sfârșit după un an și jumătate, iar viața lui Emily este pe cale să devină și mai haotică. Sezonul 4 începe după dramaticul final al sezonului 3, în care nunta lui Camille și a lui Gabriel a luat-o razna când sentimentele dintre Gabriel pentru Emily au ieșit la iveală, în fața invitaților. Printre ei se afla și Alfie, iubitul protagonistei, Emily. Și, dacă lucrurile nu erau suficient de dramatice, am aflat la final că un bebeluș e la orizont. Camille este însărcinată.

Pe lângă faptul că Emily va trebui să facă față consecințelor nunții dezastruoase, în sezonul 4, Mindy și trupa ei se vor pregăti să participe la Eurovision, în timp ce Sylvie, șefa pretențioasă a lui Emily se va confrunta cu trecutul ei.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Sezonul 4 din „Emily in Paris” se va lansa în două părți, primele cinci episoade debutând joi, 15 august. Partea a doua, care cuprinde ultimele cinci episoade ale sezonului, va fi lansată joi, 12 septembrie.
Este o strategie pe care Netflix a abordat-o pentru cele mai urmărite producții ale sale precum Bridgerton sau Stranger Things.

Citește și