• Este al 11-lea single cu care Eminem ajunge în UK Single Charts.
  • Ultimul hit de-al lui Eminem a fost Godzilla, în 2020, care a strâns 656 mil. vizualizări.
  • Eminem e întrecut în UK Single Charts de Ed Sheeran, Cliff Richard, Madonna și Elvis Prasley.
  • Albumul „The Death of Slim Shady” va lansat în această vară.

Pe măsură ce „Houdini” cucerește Marea Britanie, Eminem urcă pe lista artiștilor care au avut cele mai multe hit-uri. Este al 11-lea vârf pentru Marshall, care e întrecut doar de Ed Sheeran și Cliff Richard, Madonna și Elvis Prasley.

O putem lau ca pe un tribut la vechiul Slim Shady, raperul teribilist, misogin, vocal, dar uneori prea incisiv, și cu toate astea supranumit și „marea speranță albă”. Originar din Detroit, Eminem are o poveste de viață, shout-out to „8 miles”. Și dacă ar fi să punem în balanță felul în care Eminem a fost social și cultural determinat, putem spune că s-a menținut mereu cu picioarele pe pământ.

Începând de la colaborarea cu Elton John, și până la albumul „Recovery”, Eminem a căutat să nu fie o țintă a valului de Cancel Culture. Și a reușit. Pe lângă multe versuri cu referințe, Eminem pregătește să închidă capitolul tinereții, odată cu albumul „The Death of Slim Shady”, pe care îl va lansa în această vară. Dar avem și alt scenariu. Melodia are un final deschis, Eminem cel de acum îl acceptă pe cel vechi, deci putem vedea în noul album atât un Eminem matur, cât și unul mai gălăgios.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ SEDIUL HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Citește și