• Eminem are opt nominalizări la VMA din acest an, inclusiv pentru „Videoclipul anului” și „Cel mai bun hip-hop”, fiind la egalitate cu Peter Gabriel.
  • Ceremonia VMA a fost inițial programată pentru 10 septembrie.
  • A fost amânată pentru 11 septembrie, din cauza coincidenței cu prima dezbatere electorală dintre Kamala Harris și Donald Trump.

Eminem va reveni pe scena VMA-urilor pentru a deschide show-ul de miercuri seară, a anunțat MTV luni dimineață, scrie Variety.

Artistul, care este la egalitate cu Peter Gabriel pentru cele mai multe victorii ale unui artist solo masculin din istoria VMA, va reveni pe scena show-ului pentru prima dată din 2022, când a cântat alături de Snoop Dogg, iar ultima dată a deschis show-ul în 2010 cu un duet pe hit-ul său „Love the Way You Lie” cu Rihanna.

Cele opt nominalizări din acest an includ „Videoclipul anului”, „Cel mai bun hip-hop”, „Cântecul verii” și „Cea mai emblematică interpretare la VMA” pentru legendarul său medley din 2000 cu „Real Slim Shady” și „The Way I Am”, care a inclus o procesiune de peste 100 de sosii îmbrăcate ca el.

Recomandări

PAS CU PAS...SPRE SENAT
BORIS FACE RAVAGII ȘI ÎN ITALIA
CLOONEY AȘTEAPTĂ ALEGERILE
AL FAYED E ACUZAT
TRUMP ARE UN NOU MITING
MADURO E ÎNVINGĂTOR

El se alătură unei formații care îi include pe Anitta, Karol G, LL Cool J, Shawn Mendes, Sabrina Carpenter, Chappell Roan, GloRilla, Camila Cabello, Rauw Alejandro, Benson Boone, Halsey, Lenny Kravitz și Lisa de la Blackpink.

Spectacolul are loc în direct miercuri, 11 septembrie, la ora 20.00 ET/PT, de la UBS Arena din New York.

Premiile VMA fuseseră programate pentru 10 septembrie; acum că această dată a fost confirmată ca fiind cea a primei dezbateri a ciclului electoral dintre Harris și Donald Trump, MTV și-a amânat spectacolul de premiere cu o seară, pentru 11 septembrie.

Taylor Swift conduce în topul nominalizărilor la VMA cu 10, urmată de Post Malone cu nouă (majoritatea pentru duetul său cu Swift, „Fortnight”). Carpenter este la egalitate cu Ariana Grande și Eminem cu câte șase nominalizări. Urmează, cu mai multe nominalizări, Megan Thee Stallion și SZA (câte cinci), și Lisa, Olivia Rodrigo și Teddy Swims (câte patru).

Citește și