• Fanii lui Harry Styles vor putea să viziteze orașul său natal, dar nu oricum, ci cu ghizi instruiți.
  • Aceștia vor prezenta locuri importante pentru Harry din orașul Holmes Chapel.
  • De exemplu, traseul trece pe lângă Mandeville’s Bakery, locul în care Harry a lucrat ca brutar până s-a înscris la X Factor UK.

Fanii lui Harry împreună cu localnicii au creat un tur special al orașului. Harry’s Home Village Tour a început de anul acesta din iunie. Fanii lui Harry Styles vor putea să viziteze orașul său natal, dar nu oricum, ci cu ghizi instruiți, așa ziși experți în Harry Styles. Aceștia vor prezenta locuri importante pentru Harry din orașul Holmes Chapel.

De exemplu, traseul trece pe lângă Mandeville’s Bakery, locul în care Harry a lucrat ca brutar până s-a înscris la X Factor UK. De asemenea, turiștii vor putea trece pe lângă Twemlow Viaduct, locul unde a avut chiar primul sărut și și-a scris numele pe perete în documentarul One Direction. Turul durează aproximativ 3 ore, iar prețul unui bilet este de 23 de euro.

De ce au dorit localnicii să facă acest tur?

Orașul a devenit faimos după filmul documentar al trupei One Direction, „This is Us” din 2013. După apariția sa în documentar, fanii au luat cu asalt orașul pentru că erau extrem de curioși să vadă unde trăise idolul lor până să devină faimos.

Recomandări

PUTIN AMENINȚĂ COREEA DE SUD
CÂND VOR FI ALEGERILE PREZIDENȚIALE?
FALCO A INTERZIS DEBARCAREA TURIȘTILOR
RUSIA ATACĂ MASIV UCRAINA
LGBTQ+ SE OPUNE POLITICII LUI ORBAN
SWIFT FACE SELFIE CU CHARLOTTE ȘI GEORGE

Asta a creat aglomerări inutile pe străzi, și ambuscadele le puneau viețile în pericol atât localnicilor cât și fanilor. Anual, aproximativ 5.000 de directioners vin să viziteze orașul. Însă nu vorbim de Londra sau Liverpool, orașe imense cu milioane de locuitori care ar avea infrastructura necesară să găzduiască atâtea persoane. Ci vorbim de Holmes Chapel, un oraș micuț din UK cu aproape 6.700 de locuitori. Așa că, localnicii au dorit să găsească o soluție pentru a gestiona mai bine fluxul de turiști de pe străzi și așa au apărut tururile ghidate.

Citește și