• Familia Regală Britanică i-a urat public „La mulți ani” Prințului Harry cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, un gest care nu a mai avut loc din 2021.
  • Mesajul a fost postat pe platformele de social media X și Instagram, însoțit de o imagine cu Harry zâmbind și un emoji cu un tort.
  • Postarea a fost ulterior distribuită de Prințul William și Catherine, Prințesa de Wales, cu propriul mesaj.

Familia Regală Britanică i-a urat public „La mulți ani“ Prințului Harry, primul astfel de mesaj din 2021, scrie Sky News.

O postare a fost împărtășită pe X și Instagram cu mesajul: „Îi urăm astăzi Ducelui de Sussex o foarte fericită a 40-a aniversare!”

Aceasta a fost însoțită de o imagine cu Harry zâmbind și un emoji cu un tort.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

O oră mai târziu, postarea a fost distribuită de Prințul William și Catherine, Prințesa de Wales, care au adăugat propriul mesaj: „Îi urăm la mulți ani Ducelui de Sussex!”

Urările publice ar putea veni ca o surpriză, știindu-se că Harry s-a înstrăinat de fratele său și are relații dificile cu tatăl său, Regele Charles al III-lea.

Prințul Harry și Meghan, Ducesa de Sussex, locuiesc în California din 2020, după ce au renunțat la rolurile lor de membri activi ai monarhiei britanice.

De atunci, relațiile au fost tensionate, în special din cauza publicării memoriilor lui Harry, „Spare”, care, printre alte dezvăluiri șocante, l-a prezentat pe William drept „arhiduşmanul” său și a susținut că a fost atacat de acesta.

Interacțiunile dintre Harry și alți membri seniori ai familiei regale au fost rare: Harry l-a vizitat pe Charles după diagnosticul de cancer al Regelui de la începutul acestui an, dar a petrecut doar 45 de minute în compania sa. De asemenea, s-a întors pentru scurt timp la Londra pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus, dar nu s-a întâlnit cu niciunul dintre membrii familiei Windsor în timpul acestei vizite fulger.

Se crede că Harry își va petrece cea de-a 40-a aniversare alături de Ducesa de Sussex și copiii lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. Apoi va face o călătorie cu prieteni apropiați.

Săptămâna aceasta, Harry a declarat pentru BBC într-un comunicat că este „entuziasmat” de acest moment important, în contrast cu împlinirea vârstei de 30 de ani, când s-a simțit „anxios”.

„Indiferent de vârstă, misiunea mea este să continui să fiu prezent și să fac bine în lume”, a continuat Harry.

Ducele a abordat și modul în care paternitatea l-a schimbat, spunând: „A fi tată este una dintre cele mai mari bucurii ale vieții și m-a făcut doar mai motivat și mai dedicat să fac din această lume un loc mai bun”.

Citește și