• Organizatorii concertului lui Taylor Swift au sprijinit fanii prin oferirea de apă și pături de urgență.
  • Concertul de duminică a fost ultimul din Germania în cadrul turneului „Eras” al lui Taylor Swift.
  • Artista urmează să se îndrepte spre Varșovia, Polonia, pentru trei concerte programate săptămâna viitoare.

 Mii de fani ai lui Taylor Swift au obținut locuri gratuite la concertele sale din München, pe un deal cu iarbă din apropierea locului de desfășurare a concertului, conform AP News.

Duminică, pentru a doua zi consecutiv, fanii Swifties au umplut Dealul Olimpic, sau Olympiaberg, una dintre cele mai înalte altitudini din sudul orașului german. Acest lucru le-a oferit o poziție înaltă pentru a urmări concertul sold-out al cântăreței pe Stadionul Olimpic din apropiere.

Sâmbătă, ei au înfruntat căldura, care a atins 31 de grade Celsius și și-au revendicat locurile cu câteva ore înainte de începerea concertului. Poliția a estimat că aproximativ 25.000 de persoane s-au adunat pe deal sâmbătă.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

Duminică, fanii au revenit, umplând din nou dealul cu iarbă cu atât de mulți oameni încât, de la distanță, scena arăta ca un furnicar.

În loc să descurajeze vizionările gratuite, organizatorul concertului a împărțit apă și pături de urgență celor care așteptau pentru a se proteja de soare.

Concertul de duminică este ultimul susținut de Swift în Germania în cadrul turneului său Eras. Ea se îndreaptă apoi spre capitala Poloniei, Varșovia, pentru trei concerte săptămâna viitoare, de joi până sâmbătă.

Citește și