• Feeric Fashion Week se află la a 16-a ediție.
  • La eveniment vor participa designeri din peste 20 de țări.
  • Timp de două zile, Feeric Fashion Week va găzdui workshop-uri susținute de IED – Istituto Europeo di Design și University of Westminster.

Ești pasionat de modă? De azi până pe 20 iulie are loc Feeric Fashion Week. Evenimentul aduce la Sibiu workshop-uri, prezentări de modă și colecții capsule și experimentale ale designerilor din peste 20 de țări.

Timp de două zile, Feeric Fashion Week va găzdui workshopuri susținute de IED – Istituto Europeo di Design și University of Westminster.

De-a lungul a două zile vor avea loc seminare axate pe antreprenoriatul în modă și industriile creative, cu prezentări despre utilizarea A.I. în modă și marketing de la Donald Gjoka (Coeval Studio, Milano) și despre sustenabilitatea în modă de la Sara Sozzani Maino (Vogue Talents). Campania „Give Credit”, prezentată de Andreea Tănăsescu (La Blouse Roumaine), va aborda relația dintre branduri și patrimoniul cultural. Iar Roxana Băiaș (NEPI Rockcastle) va discuta despre provocările și oportunitățile designerilor independenți în mediul comercial.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

„Avem două zile cu programe educaționale de workshop-uri și masterclass-uri. În momentul acesta deja se desfășoară primul workshop al Institutului European de Design din Milano. Este full house. Sunt aproape 40-50 de participanți, se lucrează, au manechine, au piese vestimentare pe care le transformă, au moodboard-uri pe care le creează. Este partea creativă, educațională, care vine din partea Feeric-ului”, a explicat Laura Călin, PR programe educaționale Feeric Fashion Week, la Aleph News.

Citește și