• Designerul Fausto Puglisi îi creează ținutele lui Taylor Swift.
  • Fausto Puglisi e directorul de creație al casei Roberto Cavalli.
  • Fausto Puglisi i-a creat ținute și Madonnei.

Regina merită o colecție – zis și creat. Fenomenul Taylor Swift s-a extins și în industria fashion. Odată cu turneul The Eras, Taylor Swift are și propria colecție de haine – care variază de la un costum de pisică cu un picior brodat manual cu imprimeu de șarpe, la o rochie aurie cu franjuri sau la fuste brodate cu cristale Swarovski verzi și roșii.

Fausto Puglisi – directorul de creație al brandului Roberto Cavalli – este în spatele ținutelor artistei. Designerul din Sicilia a creat 20 de look-uri diferite pentru turneul „The Eras”, care a început anul trecut și a anul acesta, în mai, a ajuns și în Europa.

„Este o regină a zilelor noastre – uitați-vă la felul în care îi face fericiți pe oameni. Întotdeauna am avut o relație specială cu artiștii. Am început cu Madonna. Ele [Madonna și Swift] sunt artiste cu majusculă”, a spus Fausto Puglisi.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ SEDIUL HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Directorul de creație al casei Roberto Cavalli a comparat industria fashion cu aplicațiile de muzică Spotify sau Apple Music.

„Tot ce trebuie să ne ofere moda acum e starea de bine, să ne simțim bine în hainele pe care le purtăm. O cămașă albă supradimensionată, din mătase, este cel mai frumos lucru pentru mine – o poți purta ca rochie, băgată în pantaloni sau poți să o împarți cu iubitul. Să nu fiți surprinși dacă Swift va apărea pe scenă în mătase albă înainte ca „Eras” să se încheie”.

Citește și