Fenomenul Taylor Swift domină și industria fashion. Cine este artistul din spatele ținutelor cântăreței

Regina merită o colecție – zis și creat. Fenomenul Taylor Swift s-a extins și în industria fashion. Odată cu turneul The Eras, Taylor Swift are și propria colecție de haine – care variază de la un costum de pisică cu un picior brodat manual cu imprimeu de șarpe, la o rochie aurie cu franjuri sau la fuste brodate cu cristale Swarovski verzi și roșii.

Fausto Puglisi – directorul de creație al brandului Roberto Cavalli – este în spatele ținutelor artistei. Designerul din Sicilia a creat 20 de look-uri diferite pentru turneul „The Eras”, care a început anul trecut și a anul acesta, în mai, a ajuns și în Europa.

„Este o regină a zilelor noastre – uitați-vă la felul în care îi face fericiți pe oameni. Întotdeauna am avut o relație specială cu artiștii. Am început cu Madonna. Ele [Madonna și Swift] sunt artiste cu majusculă”, a spus Fausto Puglisi.

Directorul de creație al casei Roberto Cavalli a comparat industria fashion cu aplicațiile de muzică Spotify sau Apple Music.

„Tot ce trebuie să ne ofere moda acum e starea de bine, să ne simțim bine în hainele pe care le purtăm. O cămașă albă supradimensionată, din mătase, este cel mai frumos lucru pentru mine – o poți purta ca rochie, băgată în pantaloni sau poți să o împarți cu iubitul. Să nu fiți surprinși dacă Swift va apărea pe scenă în mătase albă înainte ca „Eras” să se încheie”.

Exit mobile version