• Andrew Tate a apărut pe scena Beach Please alături de French Montana.
  • Organizatorii Beach Please: Artiștii pot aduce ce invitați vor pe scenă.
  • Wiz Khalifa a fost arestat pentru că a fumat cannabis pe scenă.

Distracția a ținut până dimineața la Beach, Please, iar surprizele au făcut valuri printre petrecăreți timp de 5 zile.

În ultima zi de festival, rapper-ul american French Montana l-a adus pe scena de la Costinești pe influencer-ul Andrew Tate. Prezența lui Tate nu a fost pe gustul tuturor din cauza procesului în care e implicat pentru viol și trafic de persoane. Organizatorii au venit cu un răspuns și au zis că nu sunt responsabili de invitații pe care îi aduc artiștii pe scenă.

„Orice declarație făcută pe scena festivalului nu reprezintă poziția organizatorului. Noi doar punem la dispoziție o scenă pentru cei mai mari artiști ai momentului, care își construiesc show-ul după cum doresc”, au zis organizatorii Beach Please.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Andrew Tate și-a făcut apariția timp de 30 de secunde pe o melodie a manelistului Florin Salam.

Wiz Khalifa a transformat scena festivalului Beach, Please! într-un spectacol incendiar, dar s-a ales și cu un dosar penal după ce a fumat canabis în timp ce cânta piesa The Next Episode.

Rapper-ul american a fost arestat sâmbătă și a fost eliberat în aceeași seară. Wiz Khalifa a zis despre polițiștii români că „au fost de treabă”. Artistul a scris pe rețelele de socializare că s-a distrat și că nu a vrut să arate lipsă de respect față de România.

Selly nu a reușit să mulțumească pe toată lumea. Trapper-ul MGL a spus că nu vrea să mai vină anul viitor la festival. În timpul concertului a cerut de mai multe ori să i se dea muzica mai tare în căști și a zis că va întrerupe show-ul. Și nu este singurul artist român nemulțumit, cântăreața Dayana a fost dată jos de pe scenă înainte să își termine momentul pentru că urma artistul internațional Rich Amiri.

Una dintre surprizele serii de duminică a fost manelistul Tzanca Uraganul, care a intrat pe scenă imediat după ce și-a terminat show-ul Travis Scott.

Citește și