• La The Ark poți asculta muzica urbană de la noi.
  • Dacă îți plac ritmurile balcanice, scena Oasis Carnival este pentru tine.
  • Vineri va cânta mult iubitul Maluma, Don Diablo și Mahmut Orhan.

Festivalul Neversea începe astăzi. Dacă îți place muzica și distracția, te vei simți în largul tău la cele patru zile de festival. Ultima zi este duminică.

În primul rând, festivalul se află pe plaja Neversea și se întinde pe 110.000 metri pătrați. Vor fi patru scene, Mainstage, The Ark, Oasis Carnaval și Daydreaming. Anul acesta la Neversea sunt invitați artiști din toate genurile muzicale, atât internaționali, cât și de la noi. Astăzi, pe mainstage vor cânta Inna, Bebe Rexha, Aaron Sevilla și DJ Snake. Vineri va cânta mult iubitul Maluma, Don Diablo și Mahmut Orhan. Sâmbătă, Alok, Salvatore Ganacci și Dimitri Vegas vor întreține atmosfera pe main și duminică vor încheia
Delia, Puya, G-eazy, Steve Aoki și Tujamo.

La The Ark poți asculta muzica urbană de la noi, iar dacă îți plac ritmurile balcanice, scena Oasis Carnival este pentru tine. Dacă nu ai apucat încă să îți iei bilet, încă sunt disponibile, dar dacă vrei doar o seară de distracție, biletele de o zi sunt mereu o opțiune. Neversea se află la a șasea ediție și sunt așteptați peste 70.000 de oameni.

Recomandări

PUTINSE LAUDĂ CU RACHETELE BALISTICE
CUM VĂD MAGHIARII ROMÂNIA ȘI ROMÂNII?
BIDEN: „NIMENI NU E MAI BUN CA MINE”
JULIEN BERNARD PRIMEȘTE AMENDĂ PENTRU UN SĂRUT
LAUGHTER YOGA TE AJUTĂ FIZIC ȘI MENTAL
UNDE MERGI AZI? TOSCANA, DIN ROMÂNIA

Citește și