• Shiloh nu este prima dintre copiii cuplului care alege să renunțe la numele „Pitt”.
  • Surse apropiate lui Pitt au declarat că acesta este „conștient și supărat” de decizia fiicei sale de a renunța la numele său de familie.
  • Brad Pitt nu are niciun contact cu cei mari, dar are drepturi de vizită pentru gemenii Knox și Vivienne.

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, Shiloh, a anunțat că a depus actele pentru a renunța la numele de familie al tatălui ei, conform The Independent.

La două luni după ce fiica fostului cuplu de la Hollywood a depus actele pentru a renunța la „Pitt” din numele de familie, tânăra de 18 ani a anunțat că a parcurs următorul pas în procesul de schimbare a numelui din California.

Conform legii din California, trebuie ca formularele legale de schimbare a numelui să fie publicate într-un anunț de ziar timp de o lună, iar odată publicată, cererea va apărea în secțiunea de anunțuri legale a ziarului, abia apoi un judecător poate aproba o cerere de schimbare a numelui.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

În anunț, ea a dezvăluit că a depus o cerere pentru a-și schimba numele în „Shiloh Jolie”, renunțând complet la numele de familie al tatălui ei. Potrivit TMZ, documentele lui Shiloh au fost depuse la împlinirea vârstei de 18 ani, pe 27 mai.

Surse apropiate lui Pitt au declarat că laureatul premiului Oscar este „conștient și supărat” de depunerea cererii de schimbare a numelui.

„El este conștient și supărat că Shiloh a renunțat la numele său de familie”, a declarat sursa pentru People. „Își iubește copiii și îi este dor de ei. Este foarte trist”.

O sursă apropiată familiei a dezvăluit că actorul nu are „practic niciun contact” cu ei – Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani, Zahara, 19 ani, și Shiloh – dar încă are dreptul la vizite cu cei mici, gemenii Knox și Vivienne, 16 ani.

El nu are practic niciun contact cu cei adulți. Angajamentul său legat de copiii mai mici este mai limitat în ultimele luni din cauza programului său de filmare”, a declarat sursa, adăugând că acordul de custodie al cuplului înstrăinat permite drepturi de vizită pentru copiii lor care sunt încă minori. „[Angelina] are grijă de copii în cea mai mare parte a timpului, dar, conform acordului lor, el are dreptul de vizită cu cei mai mici.”

În special, Shiloh nu este prima care renunță public la numele de familie al tatălui lor, mulți dintre copiii Bradgelina alegând să poarte numele de familie al mamei lor. În Playbill pentru noul musical The Outsiders, pe care actorul Eternals l-a produs cu ajutorul lui Vivienne, People a confirmat că fiica cea mică a fost listată ca „Vivienne Jolie” în loc de „Vivienne Jolie-Pitt”.

Într-un videoclip distribuit de Essence în noiembrie anul trecut, fiica cea mare a fostului cuplu, Zahara, s-a prezentat în special ca „Zahara Marley Jolie” în timp ce se alătura capitolului Mu Pi al sororității Alpha Kappa de la universitatea sa, Spelman College. Ea a fost văzută dansând alături de colegele ei de sororitate înainte de a se prezenta: „Numele meu este Zahara Marley Jolie. Și [am] aterizat tocmai din Golden State în orașul plin de îngeri: Los Angeles, California”.

Citește și