• Fanii au observat că Vivienne, în vârstă de 15 ani, a renunțat la „Pitt” din numele ei în programul de teatru pentru The Outsiders.
  • Pe program era trecută doar „Vivienne Jolie”.
  • Nu se știe dacă acest nume este pur estetic sau dacă a făcut și schimbarea legală.

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt a renunțat la numele tatălui ei – pe fondul unei dușmănii acerbe între părinții ei divorțați, scrie Mirror UK.

Fanii au observat că Vivienne, în vârstă de 15 ani, a renunțat la „Pitt” din numele ei în programul de teatru pentru The Outsiders, o producție de pe Broadway la care a lucrat împreună cu mama ei. Pe program era trecută doar „Vivienne Jolie”. Nu se știe dacă acest nume este pur estetic sau dacă a făcut și schimbarea legală.

Copiii Jolie-Pitt par să fie în dușmănie cu tatăl lor. Vivienne nu este prima care se distanțează de numele familiei Pitt. Fiica Zahara s-a identificat anterior doar ca Zahara Marley Jolie.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Între Angelina și Brad a izbucnit o bătălie pentru custodie în urma divorțului lor. „A fost o situație tristă de ani de zile”, potrivit unui apropiat al lui Brad. Aceștia au declarat pentru People: „De când Angelina a intentat divorțul, Brad s-a concentrat pe a avea cea mai bună relație posibilă cu copiii săi. A fost foarte dificil pentru el. De multe ori, au existat perioade lungi de timp în care nu i-a văzut deloc pe copii.”

Un agent de pază care a lucrat pentru cuplu a susținut în documente judiciare obținute de People că Angelina și-a încurajat copiii să îl evite pe Brad. Acuzația a venit după ce Angelina a susținut că Brad a fost abuziv înainte de celebrul incident cu planul care a dus la divorțul lor, într-un alt document depus la tribunal.

Citește și