• În urma unei licitații competitive, Universal a câștigat drepturile de ecranizare a memoriilor.
  • Spears a anunțat vestea pe X.
  • Biopicurile muzicale au fost unul dintre cele mai populare genuri de la Hollywood.

Universal Pictures a obținut drepturile pentru cartea de memorii The Woman in Me” a lui Britney Spears și va dezvolta un film biografic al vedetei pop, care va fi regizat de Jon M. Chu, a anunțat joi studioul.

În urma unei licitații competitive, Universal a câștigat drepturile de ecranizare a memoriilor, care s-au vândut în peste 2,5 milioane de exemplare de la lansarea lor în octombrie anul trecut. Marc Platt, producătorul veteran al filmelor Wicked” și La La Land”, va produce, iar Chu (Crazy Rich Asians”, In the Heights”) va regiza.

Spears a anunțat vestea pe X, unde a scris că a fost încântată să împărtășesc cu fanii mei că am lucrat la un proiect secret cu #MarcPlatt. El a făcut întotdeauna filmele mele preferate … stați pe fază”.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Spears, în vârstă de 42 de ani, povestește în cartea sa ascensiunea ei spre faimă de la Clubul Mickey Mouse” la celebritatea pop globală, precum și luptele ei cu curatelă care a fost dizolvată în 2021. Memoriile, ale căror vânzări au fost stimulate de un audiobook citit de Michelle Williams, includ dezvăluirea că a făcut un avort în timp ce se întâlnea cu Justin Timberlake în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Biopicurile muzicale au fost unul dintre cele mai populare genuri de la Hollywood în ultimii ani, cu filme recente despre Elvis, Amy Winehouse și Bob Marley. Printre lansările viitoare se numără A Complete Unknown”, cu Timothée Chalamet în rolul lui Bob Dylan, și un film biografic despre Michael Jackson, care va fi lansat anul viitor.

Citește și