• Producătorii au anunțat că un film bazat pe populara serie de jocuri video The Sims este în producție.
  • Briony Redman, autor și comediant britanic, va co-scrie scenariul filmului, având experiență anterioară cu Herron la alte proiecte.
  • Filmul își propune să aducă la viață universul The Sims și să ofere o experiență autentică pentru fani.

Producătorii The Sims au confirmat că un film bazat pe seria de jocuri video de succes este în producție, conform BBC.

Zvonurile despre adaptarea popularului joc, care a fost lansat pentru prima dată în urmă cu mai bine de 20 de ani, în 2000, circulau de câteva luni. Gigantul de jocuri Electronic Arts (EA), care publică seria, a anunțat că lucrează cu Amazon MGM Studios la film.

De asemenea, a confirmat că Margot Robbie, LuckyChap, și regizoarea Loki, Kate Herron, au fost implicate. Autorul și comediantul britanic Briony Redman va co-scrie filmul, a spus EA. Ea a lucrat anterior cu Herron, care a regizat și episoade din Sex Education de la Netflix, la un scenariu pentru cel mai recent serial Doctor Who.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

EA a spus că este „prea devreme pentru a spune mai multe”, dar a promis actualizări anul viitor, când The Sims marchează cea de-a 25-a aniversare.

Dezvoltat de Maxis, jocul îi pune pe jucători la conducerea unor personaje de desene animate cunoscute sub numele de Sims, punându-le controlul asupra diferitelor aspecte ale vieții lor.

Jocul primește actualizări regulate, iar de-a lungul anilor dezvoltatorii au inclus pachete de expansiune tematice care introduc elemente noi, dinamica relațiilor și, într-un caz, le permit jucătorilor să-și transforme Sim-ii în vampiri.

Margot Robbie a jucat în filmul Barbie de anul trecut – unul dintre cele mai de succes produse pentru filmarea crossover-urilor vreodată – iar compania ei de producție lucrează, de asemenea, la o adaptare Monopoly.

Vorbind pentru Variety în februarie, ea a spus: „Vrem să facem mai multe filme care să aibă efectul pe care îl are Barbie. De ce nu poate fi o altă idee mare, originală și îndrăzneață, în care avem un regizor uimitor, un buget mare cu care să ne jucăm și încrederea unui conglomerat imens din spatele lor pentru a merge și a juca cu adevărat? Vreau să fac asta.”

LuckyChap a lucrat anterior cu Amazon la lansarea lui Saltburn – care a fost un succes masiv când a devenit disponibil pe serviciul său Prime Video spre sfârșitul anului trecut.

Citește și