• Jake E Lee este conștient și „se așteaptă să se recupereze complet”.
  • Tim Heyne, managerul trupei rock a lui Lee, Red Dragon Cartel „Prin harul lui Dumnezeu, niciun organ major nu a fost lovit, el este pe deplin receptiv”.
  • Lee, în vârstă de 67 de ani, a cântat la chitară în mai multe trupe din scena glam metal de pe Sunset Strip din Los Angeles în anii 1980.

Fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne a fost împușcat de mai multe ori în timp ce își plimba câinele în Las Vegas, scrie Sky News.

Jake E Lee, care a contribuit la scrierea albumului Bark At The Moon din 1983, este conștient și „se așteaptă să se recupereze complet”.

Tim Heyne, managerul trupei rock a lui Lee, Red Dragon Cartel, a declarat pentru The Associated Press: „Prin harul lui Dumnezeu, niciun organ major nu a fost lovit, el este pe deplin receptiv și se așteaptă să își revină complet”.

Recomandări

SAGA DE LA UNIRII
PLANUL LUI ZELENSKI
SUA AVERTIZEAZĂ MOLDOVA
ALBANIA VREA ÎN UE
CE VEZI LA BFW?
INFLUENCER PÂNĂ LA MOARTE

Un purtător de cuvânt al muzicianului a declarat: „Deoarece incidentul este investigat de poliție, nu vor fi făcute alte comentarii”. Poliția din Las Vegas a declarat că împușcăturile au avut loc marți, în jurul orei 2.40 dimineața, într-un cartier aflat la aproximativ 16 km de Strip. Nu au fost efectuate arestări, iar departamentul de poliție a declarat că ancheta este în curs.

Lee, în vârstă de 67 de ani, a cântat la chitară în mai multe trupe din scena glam metal de pe Sunset Strip din Los Angeles în anii 1980, inclusiv într-o primă versiune a trupei Ratt.

Citește și