• Angelina Jolie și fiica ei, Vivienne, și-au făcut tatuaje asortate cu inscripția „Stay Gold” în timpul colaborării pentru Broadway „The Outsiders”.
  • Angelina a subliniat că acest tatuaj are o semnificație profundă pentru amândouă, atât individual, cât și împreună.
  • Jolie a explicat că Vivienne, implicată ca asistentă în producția filmului, îi amintește de mama ei, fiind dedicată susținerii altor creativi.

Actrița americană Angelina Jolie și fiica ei Vivienne și-au făcut tatuaje „matchy”. Vedeta din „Maleficent”, în vârstă de 49 de ani, și fiica ei în vârstă de 16 ani au optat pentru un tatuaj corporal asortat, după ce au colaborat pentru Broadway „The Outsiders”, scrie The Mirror.

Vorbind la CR Fashion Book, Jolie a dezvăluit: „Am primit „Stay Gold” cu fiica mea Viv în timpul perioadei noastre cu „The Outsiders”. Înseamnă atât de mult pentru noi, atât separat, cât și împreună”.

Angelina Jolie, care are șase copii cu actorul Brad Pitt, a dezvăluit că poartă un tatuaj cu o pasăre, împărtășind un sentiment personal legat de acesta, în concordanță cu unii dintre copiii ei. Recent, au fost surprinse fotografii în care Angelina are inscripția „Stay Gold” într-o nuanță roșie pe interiorul brațului, iar amplasarea tatuajului fiicei sale Vivienne rămâne un mister.

Recomandări

CE CREDE BEZOS DESPRE CATTEA LUI LAUREN?
DEF-UL MAI DEVREME
CINE DEȚINE MONOPOLUL PE A.I.?
BUTLER ȘI HOLLAND FAC ECHIPĂ
VIN INUNDAȚIILE?
CREȘTE NR. MIGRANȚILOR

În spatele scenei, Angelina a preluat rolul de producător pentru filmul „The Outsiders”, adaptat după romanul lui S.E. Hinton din 1967, implicându-și mezina ca asistentă în această dramă. Câștigătoarea premiului Oscar a explicat alegerea lui Viv pentru acest rol, spunând că „îmi amintește de mama mea, deoarece nu caută să fie în centrul atenției, ci dorește să susțină alți creativi”. De asemenea, a subliniat că Vivienne este foarte atentă și serioasă în legătură cu teatru și se dedică să învețe cum să contribuie cât mai bine.

Citește și