• Jaime Pressly, cunoscută pentru rolul său din „My Name Is Earl”, a fost adesea confundată cu vedeta „Barbie”, Margot Robbie.
  • Asemănarea dintre Jessica Chastain și Bryce Dallas Howard este atât de stranie încât chiar și tatăl lui Bryce, regizorul Ron Howard, a confundat-o odată pe Jessica cu fiica sa.
  • Actrița McKenna Grace, cunoscută pentru rolul ei din „Ghostbusters: Frozen Empire”, seamănă remarcabil cu Kiernan Shipka, vedeta din „Chilling Adventures of Sabrina”.

La Hollywood, nu este neobișnuit să dai peste celebrități care seamănă foarte mult între ele. De la Reese Witherspoon și Carrie Underwood până la Isla Fisher și Amy Adams, aceste vedete îi lasă adesea pe fani să facă o dublă privire. HELLO! aruncă o privire mai atentă la unele dintre cele mai izbitoare asemănări dintre celebrități de până acum.

Amy Adams și Isla Fisher

Co-protagonistele filmului „Nocturnal Animals” sunt conștiente de statutul lor de dubluri. Isla Fisher a dezvăluit odată la emisiunea „Today” de la NBC că a lipit cu obrăznicie chipul lui Amy Adams peste al ei pentru felicitarea de sărbători a familiei sale, păcălind pe toată lumea cu asemănarea lor. Cele două actrițe împărtășesc nu numai trăsături similare, ci și simțul umorului cu privire la asemănarea lor.

Margot Robbie și Jaime Pressly

Jaime Pressly, cunoscută pentru rolul său din „My Name Is Earl”, a fost adesea confundată cu vedeta „Barbie”, Margot Robbie. În 2022, Jaime a declarat pentru Us Weekly: „Celebritatea pentru care sunt confundată este Margot Robbie. Se întâmplă tot timpul”. Cu aspectul lor uimitor de asemănător, este ușor de înțeles de ce oamenii le-ar putea confunda pe cele două.

Recomandări

SCHOLZ SUSȚINE UCRAINA
FAMILIA PE PRIMUL LOC
NOI FUNCȚII DE LA META
SPRE STELE ȘI MAI DEPARTE
OMAGIU REGINEI
SABALENKA IA TROFEUL

Jessica Chastain și Bryce Dallas Howard

Asemănarea dintre Jessica Chastain și Bryce Dallas Howard este atât de stranie încât chiar și tatăl lui Bryce, regizorul Ron Howard, a confundat-o odată pe Jessica cu fiica sa. Jessica și-a amintit momentul: „Treceam pe acolo și l-am văzut pe Ron Howard. S-a întors spre cineva și a spus: „Cred că tocmai am văzut-o pe Bryce”. Semănăm atât de mult”. Bryce a confirmat povestea, spunând că tatăl ei „era zguduit”. Cele două roșcate ar putea trece cu ușurință drept gemene.

Reese Witherspoon și Carrie Underwood

Reese Witherspoon și Carrie Underwood împărtășesc mai mult decât culoarea părului. Atunci când un fan a confundat-o pe Reese cu Carrie, vedeta „Legally Blonde” a intrat pe Twitter pentru a-și împărtăși amuzamentul, scriind: „Pentru femeia din parcare care tocmai m-a întrebat dacă sunt Carrie Underwood, oficial mi-ai făcut ziua mai frumoasă”. Carrie a răspuns: „Ziua ta?!?!?!?! Această doamnă tocmai mi-a făcut întreaga viață!” Admirația reciprocă dintre aceste două blonde talentate este înduioșătoare.

Daniel Radcliffe și Elijah Wood

Daniel Radcliffe și Elijah Wood sunt adesea confundați unul cu celălalt, în ciuda înălțimii lor diferite. Într-un interviu comun acordat revistei Empire, Daniel a remarcat: „Deși suntem amândoi scunzi, palizi, cu ochi albaștri și păr șaten, aș spune că de fapt nu semănăm. Dar ideea despre noi este exact aceeași”. Daniel chiar a semnat un autograf ca Elijah în timp ce se afla în Japonia, adăugând: „Eu nu sunt Elijah Wood, am semnat Daniel Radcliffe”, în speranța că cineva îl va traduce pentru fan mai târziu.

McKenna Grace și Kiernan Shipka

Tu nu vezi dublu! Talentata McKenna Grace, cunoscută pentru rolul ei din „Ghostbusters: Frozen Empire”, seamănă remarcabil cu Kiernan Shipka, vedeta din „Chilling Adventures of Sabrina”. Asemănarea a devenit și mai evidentă după ce Grace a portretizat o versiune mai tânără a personajului Sabrina al lui Shipka în serialul Netflix. Scenaristul Jamie Jirak a postat odată pe Twitter un colaj cu rolurile versiunii mai tinere a lui Grace, inclusiv cu ea în rolul Sabrina, și a scris: „Mă gândesc mult la asta”. Grace a răspuns: „La fel”.

Leighton Meester și Minka Kelly

Leighton Meester și Minka Kelly au o asemănare atât de izbitoare încât au fost distribuite ca două colege de cameră în thrillerul „The Roommate” din 2011, punând în valoare înfățișările lor similare într-o poveste dramatică.

Ke$ha și Blake Lively

Este greu să nu observi asemănarea dintre cântăreața Ke$ha și actrița Blake Lively. Cu părul lor lung și blond și trăsăturile izbitoare, ele ar putea fi confundate cu ușurință.

Javier Bardem și Jeffrey Dean Morgan

Acești doi actori împărtășesc mai mult decât un aspect robust. Javier Bardem și Jeffrey Dean Morgan poartă adesea stiluri similare, ceea ce îi face să semene și mai mult.

Zooey Deschanel și Katy Perry

Zooey Deschanel și Katy Perry s-au distrat cu statutul lor de sosii. În videoclipul lui Katy pentru piesa „Not the End of the World”, Zooey joacă rolul dublurii lui Katy, fiind chiar răpită de extratereștri care o confundă cu starul pop.

Jennifer Garner și Hilary Swank

Hilary Swank a fost adesea confundată cu Jennifer Garner, insistând chiar că nu este Jennifer atunci când fanii o abordează pe stradă. Trăsăturile lor faciale similare și maxilarele puternice le fac ușor de confundat.

Daisy Edgar-Jones și Anne Hathaway

Daisy Edgar-Jones și Anne Hathaway ar putea fi recunoscute drept gemene, mai ales când ambele poartă breton. De când Daisy a devenit celebră cu „Normal People”, comparațiile cu Anne, laureată cu Oscar, au fost frecvente și meritate.

Selena Gomez și Rachel Bilson

Vedeta pop Selena Gomez și actrița Rachel Bilson împărtășesc mai mult decât fețele lor mici. Trăsăturile lor faciale similare au determinat adesea fanii să le compare, sugerând că Selena ar fi putut avea un rol principal în „The O.C.”.

Keira Knightley și Natalie Portman

Nu este o surpriză faptul că Keira Knightley a fost distribuită în rolul tinerei Natalie Portman în primul film „Star Wars”. Cele două actrițe brunete au ochi căprui frumoși și trăsături faciale delicate, de elf. „Natalie Portman. Mi se întâmplă des și sunt urmărită prin aeroporturi”, a declarat Keira despre faptul că a fost confundată cu sosia ei.

„Îmi pare destul de rău pentru ea, pentru că trebuie să fie urmărită foarte mult, pentru că i s-a întâmplat de vreo cinci ori când cineva a spus: „Natalie! Natalie! Natalie!”.

Sarah Gadon și Lili Reinhart

Actrița canadiană Sarah Gadon și Lili Reinhart din „Riverdale’ ar putea trece drept surori! Frumusețile blonde împărtășesc și dragostea pentru dans. Lili s-a antrenat timp de 10 ani, în timp ce Sarah, originară din Toronto, a studiat dansul la Școala Națională de Balet.

Citește și