• Pe Instagram Stories, el a arătat un instantaneu al artistului tatuator în care este imprimat un contur a două mâini împreunate într-o poziție de rugăciune.
  • El a scris sub imagine: „Mulțumesc, amice x”.
  • În septembrie 2023, David a dezvăluit că și-a tatuat cuvântul „Posh” scris cursiv pe partea inferioară a degetului mijlociu.

David Beckham, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit că și-a făcut recent un nou tatuaj grafic la unul dintre artiștii la care apelează și a împărtășit fotografii cu noul tatuaj pe o parte a piciorului, sub genunchi, scrie People.

Pe Instagram Stories, el a arătat un instantaneu al artistului tatuator în care este imprimat un contur a două mâini împreunate într-o poziție de rugăciune. El a scris sub imagine: „Mulțumesc, amice x”.

Într-o fotografie ulterioară, el a arătat un prim-plan al noului tatuaj, care conținea mai multe detalii, inclusiv linii ale articulațiilor și palmelor, unghii și detalii de umbră. El l-a etichetat pe artistul tatuator și a scris un emoji cu o inimă albă dedesubt, arătându-și aprecierea pentru el.

Recomandări

CE CREDE BEZOS DESPRE CATTEA LUI LAUREN?
CINE DEȚINE MONOPOLUL PE A.I.?
BUTLER ȘI HOLLAND FAC ECHIPĂ
VIN INUNDAȚIILE?
CREȘTE NR. MIGRANȚILOR
KATE REVINE

În septembrie 2023, David a dezvăluit că și-a tatuat cuvântul „Posh” scris cursiv pe partea inferioară a degetului mijlociu, chiar lângă degetul pe care poartă o verighetă de aur, în onoarea soției sale, Victoria Beckham, care a fost Posh Spice în trupa Spice Girls.

El are, de asemenea, un alt omagiu pentru soția sa sub forma unui tatuaj „Victoria” pe braț, plus numele celor patru copii pe care el și creatorul de modă îi au împreună: Brooklyn, 25 de ani, Romeo, 22 de ani, Cruz, 19 ani și Harper, 13 ani.

Citește și