• David Beckham a fost numit ambasador al Fundației Regelui Charles pentru a promova activitatea fundației și a sprijini programele educaționale care asigură tinerilor un acces mai mare la natură.
  • În timpul unei întâlniri recente la reședința regală Highgrove, Beckham și Regele Charles au discutat despre activitatea fundației și au făcut schimb de sfaturi, inclusiv despre apicultură.
  • Regele Charles a revenit recent la îndatoririle publice după ce a fost diagnosticat cu cancer la începutul anului.

David Beckham a declarat că a făcut schimb de „sfaturi de apicultură” cu Regele Charles la o întâlnire recentă, scrie BBC.

Fostul căpitan al naționalei Angliei a declarat că cei doi s-au întâlnit la reședința monarhului de la Highgrove, în Gloucestershire, pentru a discuta despre activitatea Fundației Regelui. Beckham a fost numit ambasador al fundației caritabile pentru a ajuta la promovarea activității acesteia.

El a declarat că este „încântat” să își asume acest rol, adăugând: „Aștept cu nerăbdare să sprijin programele educaționale ale fundației și eforturile acesteia de a se asigura că tinerii au un acces mai mare la natură.”

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
SE DEȘERTIFICĂ ROMÂNIA?
ÎN CE INVESTEȘTI? TRAVEL DE LUX
MEDVEDEV AMENINȚĂ SUA
CUM S-AU DESCURCAT ELEVII LA MATE?
CUM E VREMEA AZI ÎN ROMÂNIA ȘI EUROPA

Fotografiile publicate cu ocazia anunțului îl arată pe Beckham alături de rege în fața casei Highgrove.

De asemenea, el este văzut demonstrându-și abilitățile de tâmplar cu studenții fundației de la Snowdon School of Furniture, care face parte din The King’s Foundation’s.

Fostul fotbalist, care are patru copii împreună cu fosta Spice Girl Victoria Beckham, a declarat că a fost întotdeauna dornic să-i ajute pe tineri „să-și extindă orizonturile”.

El a adăugat: „Având în vedere că am dezvoltat o dragoste pentru mediul rural, sunt, de asemenea, într-o misiune personală de a învăța mai multe despre abilitățile rurale, care sunt atât de importante pentru activitatea fundației. A fost inspirant să aud de la rege despre activitatea fundației Majestății Sale în timpul vizitei mele recente la Highgrove Gardens – și să compar sfaturi de apicultură!”

Pasiunea lui Beckham pentru apicultură a fost prezentată în recentul documentar Netflix despre fotbalist, care îl arată pe acesta mergând în ținută completă de apicultor la stupii săi. De asemenea, el a încărcat videoclipuri și postări pe Instagram în care apare lucrând la stupii de albine.

Regele a revenit recent la îndatoririle publice după ce a fost diagnosticat cu cancer la începutul acestui an. Revenirea sa la îndatoriri a fost confirmată în luna aprilie. Fundația Regelui, fosta Fundație a Prințului, a fost înființată de rege pe vremea când era Prinț de Wales.

Fundația derulează programe educaționale și de formare, urmărind totodată să revitalizeze comunitățile prin regenerare și planificare urbană și să sprijine sustenabilitatea.

Citește și