• Cuplul și-a confirmat pentru prima dată sarcina pe Instagram la începutul lunii mai.
  • Hailey a confirmat ulterior pentru revista W că a dat vestea când era deja în al doilea trimestru.
  • Justin Bieber a postat pe Instagram pentru a anunța vestea fericită.

Justin Bieber a postat pe Instagram pentru a anunța vestea fericită, împărtășind o fotografie a piciorului copilului pe Instagram. „Bine ai venit acasă Jack Blues Bieber”, a scris el în legendă.

Cuplul și-a confirmat pentru prima dată sarcina pe Instagram la începutul lunii mai. Hailey a postat un videoclip în stil vintage cu cei doi reînnoindu-și jurămintele în Hawaii. A purtat o rochie Saint Laurent strâmtă, din dantelă, care îi scotea în evidență burtica, iar pentru legendă, și-a etichetat pur și simplu soțul, scrie Vogue.

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Recomandări

AVIZE AMATORILOR
LASĂ FRICA LA INTRARE
MĂ DOARE INTERNETUL
MANUAL VS TELEFON
SE ÎNTREC ÎN GAFE
PUTIN AMENINȚĂ OCCIDENTUL

Hailey a confirmat ulterior pentru revista W că a dat vestea când era deja în al doilea trimestru. „Nu am avut o burtă, într-adevăr, până când am fost însărcinată în șase luni, care a fost atunci când am anunțat-o. Am putut să port jachete mari și alte lucruri”, a spus ea. Bieber a mai adăugat că a simțit ușurare după postare: „Nu mi-a plăcut stresul de a nu mă putea bucura în exterior de sarcina mea. Mă simțeam de parcă ascundeam acest mare secret și nu mă simțeam bine. Am vrut libertatea de a ieși și de a-mi trăi viața”.

După ce s-au căsătorit în 2018, cei doi au fost adesea întrebați despre când vor avea copii. Ambii au spus în repetate rânduri că vor să aștepte: Justin i-a spus lui Ellen DeGeneres în emisiunea ei că abia așteaptă să fie tată, dar că va respecta dorințele soției sale cu privire la numărul de copii pe care vrea să îi aibă.

Citește și