• Heidi Klum și-a arătat mișcările de dans într-un videoclip îndrăzneț, postat vineri.
  • Supermodelul, în vârstă de 49 de ani, a dansat lasciv pentru clipul de pe Instagram.
  • Aceasta a purtat o rochie aurie care se mula pe siluetă, decoltată la spate.

Heidi Klum și-a arătat mișcările de dans într-un videoclip îndrăzneț, postat vineri. Supermodelul, în vârstă de 49 de ani, a dansat lasciv pentru clipul de pe Instagram, purtând o rochie aurie care se mula pe siluetă, decoltată la spate, scrie Daily Mail.

În timp ce piesa Alone a lui Kim Petras se auzea pe fundal, modelul s-a întors și a zâmbit la cameră. Heidi a încheiat videoclipul, îndepărtându-se cu pași mari, ca și cum ar fi fost pe podiumul personal.

Aceasta vine după ce Heidi a pozat într-o vacanță însorită la începutul acestei luni, optând pentru un bikini galben aprins și o pălărie asortată. Heidi, care a sărbătorit recent Paștele cu o ședință foto topless, și-a pus în evidență silueta tonifiată.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Postarea vine după ce ea și soțul ei, Tom Kaulitz au pozat pentru o fotografie la fel de îndrăzneață în timpul unei vacanțe într-o zona însorită.

Tom, care este muzician în trupa Tokio Hotel, este al treilea soț al lui Heidi. Chitaristul a fost căsătorit anterior cu modelul Ria Sommerfeld în perioada 2015-2018, dar cuplul nu a avut copii împreună.

Heidi a născut prima ei fiică, Leni, cu Flavio Briatore, în vârstă de 72 de ani. Jurata de la America’s Got Talent s-a căsătorit apoi cu muzicianul Seal și a avut cu acesta ceilalți trei copii. Seal a adoptat-o pe Leni în 2009.Cuplul a fost căsătorit în perioada 2005-2014 și au împreunătrei copii, Henry, 17 ani, Johan, 16 ani, și Lou, 13 ani.

În 2018, vedeta a stârnit zvonuri privind relația cu Tom după ce au fost văzuți ținându-se de mână în mai multe ieșiri. S-au logodit mai târziu în acel an și s-au căsătorit în secret în februarie 2019.

Citește și