• Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși purtând verighetele lor, în ciuda zvonurilor că locuiesc separat.
  • Ben a fost fotografiat cu verigheta la vedere în Los Angeles, în timp ce Jennifer a fost văzută purtând-o în drum spre un studio de dans.
  • Cei doi nu au mai fost văzuți împreună în public din martie.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost pozați amândoi purtând verighetele lor, deși au apărut destule zvonuri cum că cei doi actori locuiesc în case separate de ceva timp, scrie Mirror.

Ben a fost văzut purtând bijuteriile în timpul școlii, în timp ce își atârna mâna pe geamul mașinii din Los Angeles. Între timp, JLo a fost văzută purtând și ea verigheta în timp ce ieșea dintr-o mașină în drum spre un studio de dans din LA. Era îmbrăcată într-un top de pulover decupat albastru închis, cu o pereche de pantaloni de trening albastru închis.

Actorul Good Will Hunting a fost fotografiat anterior în afara unei case din Brentwood, California, unde se pare că locuiește fără soția sa de doi ani.

Recomandări

JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
SCHIMBĂRILE CLIMATICE FAC RAVAGII
CE SPUNE TIMBERLAKE DESPRE ARESTARE
EXTREMA DREAPTĂ SĂRBĂTOREȘTE
BANNON: „ARMATA MAGA ESTE PREGĂTITĂ”
PUBLICUL NU A FOST PREA ÎNCÂNTAT DE SZA

Cei doi nu au mai fost văzuți în public împreună de când s-au ținut de mână la New York, pe 30 martie. O persoană din interior a declarat pentru Us Weekly: „Jen și Ben au probleme în căsnicia lor. Au început să aibă probleme în urmă cu câteva luni, deoarece Jen a început să se dezvolte. își asumă angajamentele de muncă și se pregătesc pentru turneul ei.”

JLo, 54 de ani, se pregătește să-și înceapă This Is Me… Live luna viitoare în Orlando, Florida, și se va încheia pe 17 august 2024, în New York City. Turneul susține cel de-al nouălea album al ei de studio This Is Me… Now, care a fost însoțit de filmul ei autofinanțat, intitulat This Is Me… Now: A Love Story. Filmul a fost difuzat pe Amazon Prime în februarie 2024.

„Jen este foarte concentrată pe muncă”, a spus o sursă. „De cele mai multe ori sunt pe două pagini complet diferite.” Un al doilea insider a confirmat că cuplul căsătorit nu are de gând să se despartă în prezent, în timp ce o a treia sursă a remarcat că cei doi lucrează la relația lor.

La începutul lunii, Jennifer a participat solo la Met Gala pentru a servi ca copreședinte. Artistul filmează și adaptarea filmului a unui musical din 1993, Kiss of the Spiderwoman. În timp ce Ben, în vârstă de 51 de ani, a filmat continuarea, The Accountant 2, pe coasta de vest, și a participat la transmisiunea în direct a filmului The Roast of Tom Brady de la Netflix pe 5 mai.

Jennifer și Ben și-au reaprins relația în 2021, după ce s-au întâlnit anterior din 2002 până în 2004. Au fugit în Las Vegas și apoi s-au căsătorit în iulie 2022 la complexul de 87 de acri al lui Affleck, în afara Savannah. Ambii au copii din căsătoriile anterioare. Jennifer Lopez împarte gemeni de 16 ani cu Max și Emme cu fostul Marc Anthony. În timp ce Ben împarte copiii cu Violet, 18 ani, Seraphina, 15 ani și Samuel, 12 ani, cu fosta Jennifer Garner.

Jennifer a discutat despre povestea lor de dragoste reînnoită în documentarul ei din 2024 The Greatest Love Story Never Told, care a detaliat călătoria lor romantică și, recent, într-o apariție în februarie la Kyle & Jackie O Show din Australia.

„M-am îndrăgostit de dragostea vieții mele [mai devreme în viață] și, din orice motiv, trebuia să creștem și să facem alte lucruri”, a explicat ea emisiunii. „Am plecat amândoi și am avut copii cu alți oameni și alți oameni. relații, dar știi că în mintea mea am avut ceva de genul „Oh, ăsta a fost un fel de Acela”.

Citește și