• Kylie Jenner a descris experiența ca fiind „ca o prințesă în viața reală” și le-a mulțumit fondatorilor Coperni pentru oportunitate.
  • Spectacolul a avut loc la Disneyland Paris și a inclus focuri de artificii.
  • Jenner a fost însoțită pe podium de supermodelul Irina Shayk, cu alți participanți celebri precum James Franco și Cole Sprouse.

Kylie Jenner și-a surprins fanii cu debutul ei pe catwalk la Săptămâna Modei de la Paris la Disneyland Paris, conform The Independent.

Vedeta, în vârstă de 27 de ani, care a fost văzut la Place Vendôme susținând-o pe sora sa Kendall pentru podiumul Schiaparelli săptămâna trecută, a încheiat spectacolul Coperni de primăvară/vară 2025 marți, 1 octombrie, într-o rochie neagră din tafta bufantă cu castelul magic Disney în spatele ei.

Defilarea lui Jenner a marcat primul podium al proprietarului KHY de când a fost model pentru designerul de rochii de bal Sherri Hill în 2013. Vedeta Kardashians nu a defilat niciodată pentru o casă de modă și a pășit pentru prima dată pe un podium pentru Abbey Dawn, marca lui Avril Lavigne, când avea 14 ani.

Recomandări

IDF L-A UCIS PE MUSTAHA
CELINE ÎL IA PE RIDER
ISRAELUL VREA RIPOSTA
LASCONI NU A LUCRAT LA SRI
BOTTEGA VENETA LANSEAZĂ PARFUMURI
UK ACORDĂ SUVERANITATE

Focurile de artificii au decorat cerul din spatele castelului roz în timp ce Jenner pășea pe podiumul Disneyland. Ea a fost însoțită pe podiumul Coperni de supermodelul Irina Shayk, cu participanți, inclusiv actorii James Franco și Cole Sprouse.

Scriind pe Instagram, Jenner a spus că experiența a făcut-o să se simtă „ca o prințesă în viața reală” și le-a mulțumit fondatorilor Coperni, Sebastien Meyer și Arnaud Vaillant, pentru casting.

„Nici nu pot exprima cât de recunoscătoare vă sunt vouă și acestei nopți de basm pe care nu o voi uita niciodată”, a spus ea.

Fanii s-au grăbit să-și exprime entuziasmul pentru apariția pe podium a lui Jenner pe X / Twitter.

„Kylie Jenner tocmai a închis show-ul de podium Coperni la Disneyland. Pun pariu că nu credeai că vei citi aceste cuvinte astăzi”, a scris o persoană.

Jenner, care are un fiu, Aire, în vârstă de doi ani, și o fiică Stormi, în vârstă de șase ani, cu fostul ei partener Travis Scott, a fost văzută frecvent în parcurile Disney cu cei doi copii ai ei.

Făcând aluzie la apariția ei Coperni la Vogue în septembrie, Jenner a spus: „De fiecare dată când merg la Paris, lucrurile se întâmplă pur și simplu. Este o lume cu totul nouă”.

Citește și