• Gaga emoționează de sub o șuviță de păr blond, purtând pantaloni scurți de fetiță și platformele sale impozante.
  • Pe coperta numărului din septembrie 2012 – cea de-a 120-a aniversare a revistei Vogue – a purtat o rochie fucsia de sirenă din patchwork.
  • Acum, șase ani mai târziu, ea revine în sfârșit pentru a discuta despre Joker, LG7 și iubire.

Lady Gaga apare pe coperta Vogue pentru a patra oară. Omagiul Harlequinade pentru Joker: Folie à Deux o găsește pe Gaga îmbrăcată în haine sculpturale Maison Margiela Artisanal și Dior cu argyle (pentru amatorii de vintage, Givenchy Haute Couture by Alexander McQueen din 1999).

Deși prima sa copertă a apărut abia în 2011, cântăreața a apărut în paginile acestei reviste încă din decembrie 2009, când și-a unit forțele cu Andrew Garfield și Lily Cole pentru o apariție inspirată de Hansel și Gretel. Fotografiată de Annie Leibovitz, Gaga emoționează de sub o șuviță de păr blond, purtând pantaloni scurți de fetiță și platformele sale impozante.

Dar a ales și calea glamouroasă. Pe coperta numărului din septembrie 2012 – cea de-a 120-a aniversare a revistei Vogue – a purtat o rochie fucsia de sirenă din patchwork, cu părul răsucit. În interiorul numărului, ea a avut un model de pălărie respectuos, purtând o pălărie neagră Marc Jacobs de epocă și pozând doar cu o pălărie roz Stephen Jones Millinery din pene de struț și marabou.

Recomandări

BEBINCA LOVEȘTE SHANGHAI
SITUAȚIA DIN GAZA E O CATASTROFĂ
BIBI: „HOUTHI VOR PLĂTI”
ÎNCEPE PROCESUL TIKTOK
HARRIS CONDAMNĂ ATACUL
META ANTRENEAZĂ A.I.

Ultima dată când Gaga a acoperit Vogue a fost pentru octombrie 2018, când a sărbătorit A Star Is Born și 10 ani în industria muzicală. Acum, șase ani mai târziu, ea revine în sfârșit pentru a discuta despre Joker, LG7 și iubire.

Citește și