• Margot Robbie și Ackerley s-au cunoscut în 2013 în timp ce filmau Suite Francaise în Belgia.
  • Recent, cuplul s-a destăinuit despre relația lor într-un interviu, dezvăluind că atunci când amândoi nu lucrează, petrec 24 de ore pe zi împreună.
  • Cei doi sunt cunoscuți pentru faptul că își păstrează viețile personale private, logodna lor nefiind niciodată anunțată.

Margot Robbie este însărcinată cu primul ei copil. Actrița din Barbie, în vârstă de 34 de ani, și soțul ei, actorul și producătorul de film Tom Ackerley, 34 de ani, așteaptă primul lor copil împreună, au declarat mai multe surse. Cuplul, care s-a căsătorit în 2016 nu a vorbit încă despre această veste, scrie The Independent.

Robbie și Ackerly s-au cunoscut în 2013, în timp ce filmau Suite Francaise, o dramă romantică din al Doilea Război Mondial, în Belgia. La acea vreme, Robbie era încă în plină ascensiune ca actor, iar Ackerly era asistentul regizorului filmului.

Un an mai târziu, au lansat împreună o companie de producție numită LuckyChap, care a continuat să producă filme importante, inclusiv Birds of Prey și Barbie, ambele cu Robbie în rolul principal. Cei doi sunt cunoscuți pentru faptul că își păstrează viețile personale private. Logodna lor nu a fost niciodată anunțată și s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în Byron Bay, Australia.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Actrița din Suicide Squad a declarat pentru Vogue în mai 2016 că relația ei cu „cel mai arătos tip din Londra” a fost neașteptată.

Robbie și-a exprimat anterior supărarea de a fi întrebată continuu în interviuri când va avea copii. „M-a înfuriat foarte tare; cum îndrăznește un bătrân să-mi dicteze ce pot și ce nu pot face când vine vorba de maternitate sau de propriul meu corp?”, a declarat ea în 2019 pentru Radio Times.

Recent, cuplul s-a destăinuit despre relația lor într-un interviu acordat publicației The Times. Când a fost întrebat dacă se ceartă sau nu acasă, Acklerley a explicat că cea mai frecventă ceartă a lor este din cauza biscuiților cu ciocolată și „dacă Tim Tams sau Pinguinii sunt mai buni”.

Ei au dezvăluit, de asemenea, că atunci când amândoi nu lucrează, petrec 24 de ore pe zi împreună.

Citește și