• Ryan Gosling a declarat că Margot Robbie i-a adus în fiecare zi un cadou pe platoul de filmare al peliculei „Barbie”.
  • Între timp, Margot Robbie pozează pentru ediția de vară a revistei Vogue.
  • Actrița apare într-o serie de fotografii caracteristice stilului păpușii Barbie.

Margot Robbie a pozat în stilul ,,Barbie” pentru ediția de vară din 2023, a revistei Vogue, scrie Daily Mail. Actrița australiană, în vârstă de 32 de ani, a realizat o serie de fotografii impresionante. Aceasta a purtat culoarea roz, caracteristică păpușii.

Pe lângă ședința foto, Margot Robbie a declarat că i-a făcut cadouri colegului ei, Ryan Gosling, pentru a-l ajuta să înțeleagă mai bine personajul Ken, pe platoul de filmare al viitorului film „Barbie”, scrie Insider.

Gosling a vorbit despre Margot Robbie cu reporterul Abby Aguirre, în cadrul articolului de pe coperta revistei „Vogue Summer 2023”. Deși a ezitat să spună prea multe despre cum a intrat în pielea personajului, el a dezvăluit că actrița, care joacă în film rolul tradiționalului Barbie, îi lăsa „un cadou cu o fundă roz” pe care scria „de la Barbie pentru Ken”, în fiecare zi în timpul filmărilor, pentru a-l ajuta să „se transforme” în personaj.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

„Am primit cochilii, dar și un semn pe care scria « Rugați-vă pentru surf ». Pentru că meseria lui Ken este doar plajă”, a spus starul, făcând referire la o replică pe care Ken o spune în film.

„Nu mi-am dat seama niciodată ce înseamnă asta”, a spus Gosling despre replica „just beach”. „Dar am simțit că ea încerca să-l ajute pe Ken să înțeleagă, prin aceste daruri pe care le dădea”. Robbie a recunoscut că s-a luptat și ea să își dea seama cine este Barbie tradițională și că uneori îi cerea ajutorul regizoarei Greta Gerwig.

Robbie a explicat, de asemenea, că, din moment ce Barbie, ca păpușă, nu are organe de reproducere, probabil că nu are nici dorință sexuală. „Ea este sexualizată. Dar ea nu ar trebui să fie niciodată sexy. Oamenii pot proiecta sexul asupra ei”, a explicat Robbie. „Da, ea poate purta o fustă scurtă, dar pentru că este amuzantă și roz. Nu pentru că a vrut să i se vadă fundul”.

Vezi câteva poze din ședința foto de la Vogue:

„Barbie” va fi ecranizat pe 21 iulie, în cinematografe.

Citește și: