• Mark Zuckerberg a purtat un tricou Balmain de 1.150 de dolari în vacanța din Ibiza cu soția sa.
  • CEO-ul Meta a trecut de la clasicele sale tricouri gri și hanorace la ținute mai elegante.
  • Cămașa tricotată de designer a fost, de asemenea, asortată cu ochelari de soare reflectorizanți și pantaloni scurți de un albastru închis.

Mark Zuckerberg – CEO, președinte, icoană a modei în devenire?

Cofondatorul Facebook a fost văzut recent purtând un tricou Balmain de 1.150 de dolari, în timp ce se afla în vacanță în Ibiza, Spania, împreună cu soția sa, Pricilla Chan, potrivit Business Insider.

Disponibil pe site-ul Balmain și pe Saks Fifth Avenue, tricoul cu mâneci scurte din bumbac și lână este inscripționat cu numele și logo-ul mărcii, oferindu-i lui Zuckerberg un adevărat aspect de hypebeast. Este puternic – și o schimbare față de cămășile de lux liniștite pe care le-a purtat în mod tradițional, în care ar fi greu să observi logo-ul.

Recomandări

LUI RISHI I-A SUNAK CEASUL
AVEM DATELE ALEGERILOR!
AVORTUL DIVIZEAZĂ AMERICA
AZI ÎNCEPE NEVERSEA
AZI SĂRBĂTOREȘTI ZIUA INDEPENDENȚEI SUA
BRIDGERTON E IARĂȘI ÎN TOP

Cămașa tricotată de designer a fost, de asemenea, asortată cu ochelari de soare reflectorizanți, pantaloni scurți albastru închis și o urmă de barbă.

În ultima vreme, CEO-ul Meta s-a îndepărtat de uniforma sa clasică din ultimul deceniu, de la jachete la hanorace și chiar la un nou lanț de aur care a devenit viral.

„Zuck cu lanțul?? De neoprit”, a scris o persoană pe X, fostul Twitter.

Nu doar fanii au luat în seamă ținutele sale mai casual și mai aventuroase (pentru un șef din domeniul tehnologiei). Chiar și șeful Instagram, Adam Mosseri, a declarat recent într-un podcast că: „Sunt total în ea. Cred că hainele sunt distractive, așa că îl susțin foarte mult”.

În timp ce Zuck optează pentru haine mai la modă, stilul mai proaspăt funcționează, de asemenea, ca un rebranding ușor de la manierele sale robotice puternic meme-ed. Un stilist a declarat anterior pentru Business Insider că schimbarea ar putea face parte dintr-o strategie de „a-l face accesibil și de a arăta că este un tip distractiv”.

Și se pare că funcționează.

După ce a trecut la piese variind de la un costum împodobit cu libelule la o cămașă aurie, imprimată cu tigru, o altă persoană a scris pe X: „Stilistul personal al lui Zuck și echipa de PR fac treaba Domnului”.

Citește și