• Kate, prietena lui Liam Payne, a împărtășit o scrisoare în care el își exprima dorința de a se logodi și căsători. A spus că este dragostea vieții ei.
  • Cassidy a exprimat că îi este greu să accepte pierderea și că găseau bucurie în lucruri mici împreună.
  • Liam Payne a murit pe 16 octombrie, căzând de pe un balcon. Autopsia a arătat că avea mai multe substanțe în organism, inclusiv o combinație de droguri. Tatăl său colaborează cu ancheta.

Prietena lui Liam Payne, Kate Cassidy, împărtășește una dintre ultimele scrisori pe care cântărețul One Direction le-a scris înainte de moartea sa pe 16 octombrie, scrie People.

Pe 23 octombrie, influencerul în vârstă de 25 de ani a postat mai multe fotografii dulci cu ea și Payne pe Instagram, dezvăluind că ea și Payne „și-au manifestat viața împreună” cu câteva săptămâni înainte de moartea acestuia.

În omagiul său, ea a împărtășit un bilet dulce pe care cântărețul l-a scris și care dezvăluia intențiile sale de a se logodi și căsători în cursul anului. „Țin biletul tău aproape, chiar dacă mi-ai spus să nu mă uit la el. Scria: „Eu și Kate ne vom căsători într-un an/logodiți și împreună pentru totdeauna 444””, a scris ea într-un mesaj prezentat în galerie.

Recomandări

XI CERE COOPERARE LA BRICS
„ÎMPREUNĂ PENTRU TOTDEAUNA"
ACUZAȚII PENTRU TRUMP
NE DĂ UN TRATAMENT „DETAX"
TENSIUNI ÎN GEORGIA
REGULILE LUI KYLIE JENNER

„Inima mea este zdrobită în moduri pe care nu le pot exprima în cuvinte”, a continuat ea.

„Mi-aș dori să poți vedea impactul uriaș pe care l-ai avut asupra lumii, chiar dacă pare atât de întunecată acum”.

„Ești – pentru că nu pot spune că ai fost – cel mai bun prieten al meu, dragostea vieții mele, și toți cei pe care i-ai atins s-au simțit la fel de speciali ca mine”, a scris Cassidy

„Nimic din toate astea nu mi se pare real și nu pot să mă obișnuiesc cu noua realitate că nu te mai am aici. Mă lupt să-mi dau seama cum să trăiesc într-o lume fără tine alături de mine. Împreună, am ajuns să fim din nou copii, găsind mereu bucurie în cele mai mici lucruri”.

Ea a încheiat postarea exprimându-și dragostea pentru Payne.

„Liam, știu că vom fi împreună pentru totdeauna, dar nu în modul în care am planificat”, a împărtășit ea.

„Vei fi mereu cu mine. Am câștigat un înger păzitor. Te voi iubi pentru tot restul vieții mele și după aceea, purtând cu mine visele și amintirile noastre oriunde m-aș duce”.

Omagiul urmează declarației sale inițiale împărtășite pe Instagram Stories pe 18 octombrie, în care ea a mulțumit tuturor „pentru toate cuvintele bune și dragostea care mi-au fost trimise”.

Ea a exprimat că a fost la „o pierdere completă” cu privire la moartea lui Payne și a cerut fanilor să-i dea „har și spațiu pentru a naviga acest lucru în privat”.

Payne și Cassidy au fost văzuți împreună pentru prima dată în octombrie 2022. În timp ce perechea a păstrat în principal relația lor departe de lumina reflectoarelor, Cassidy a împărtășit imagini ale romantismului lor prin mai multe fotografii ocazionale și videoclipuri TikTok pe care le-au făcut împreună.

PEOPLE a confirmat că Payne a murit după o cădere de la mai multe etaje dintr-un balcon la Hotelul CasaSur Palermo din Buenos Aires, Argentina, miercuri, 16 octombrie. Potrivit unui raport preliminar de autopsie, cântărețul a murit după ce a suferit multiple leziuni „interne și externe” după ce a căzut de la balcon.

Luni, 21 octombrie, o autopsie parțială a arătat că cântărețul „avea mai multe substanțe în organism”, conform ABC News, inclusiv „cocaină roz” – o combinație de droguri care include metamfetamină, ketamină, MDMA și cofeină și care poate să nu conțină întotdeauna cocaină, conform National Capital Poison Center.

Începând cu 23 octombrie, tatăl lui Liam Payne, Geoff Payne, cooperează în prezent cu autoritățile argentiniene în cadrul anchetei în curs privind moartea lui Payne.

Citește și