• Cillian Murphy a fost confirmat pentru a relua rolul lui Tommy Shelby în filmul „Peaky Blinders”.
  • Viitorul lungmetraj va fi regizat de Tom Harper, care a condus și episoade ale serialului original.
  • Murphy a exprimat entuziasmul său pentru colaborarea cu Knight și Harper, menționând că acest proiect este dedicat fanilor.

Tommy Shelby s-a întors oficial. Netflix a distribuit luni o primă imagine cu Cillian Murphy în rolul cunoscutului gangster, alături de vestea că producția filmului a început, conform Variety.

Murphy și Steven Knight, creatorul serialului de lungă durată despre banda Peaky Blinders în Birmingham după Primul Război Mondial, au pozat împreună pe platou.

Viitorul film „Peaky Blinders” va fi regizat de Tom Harper, care a condus anterior mai multe episoade ale serialului. „Peaky Blinders” a avut premiera în 2013 pe BBC Two, iar Netflix a achiziționat în cele din urmă drepturile de difuzare a serialului în SUA. Al șaselea și ultimul sezon a fost difuzat în 2022, iar în iunie s-a dezvăluit că se lucrează la un lungmetraj.

Recomandări

RUTTE PREIA NATO
BNR ÎȘI ALEGE CONDUCEREA
PUTIN RECRUTEAZĂ
ȘTII DE VREME?
UNDE ÎȚI BEI CAFEAUA?
LIBANUL E ATACAT

„Se pare că Tommy Shelby nu a terminat cu mine… Este foarte satisfăcător să colaborez din nou cu Steven Knight și Tom Harper la versiunea cinematografică a Peaky Blinders. Aceasta este una pentru fani”, a spus Murphy într-o declarație la acea vreme.

Knight a scris filmul „Peaky Blinders” și, de asemenea, coproduce alături de Murphy, Caryn Mandabach și Guy Heeley. Printre producătorii executivi se numără Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren și David Mason.

Deși restul distribuției filmului a fost ținut secret, luna trecută a fost dezvăluit faptul că irlandezul Barry Keoghan, colegul lui Murphy, are un rol nedeclarat în film.

Murphy revine în lumea „Peaky Blinders” ca laureat al premiului Oscar, după ce anul trecut a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui J. Robert Oppenheimer, părintele bombei atomice, în epopeea istorică „Oppenheimer” a lui Christopher Nolan.

Citește și