• Taylor Swift și iubitul său, Kelce, au asistat împreună la campionatul de tenis de la New York, după ce au urmărit Kansas City Chiefs în prima victorie din sezonul NFL.
  • Cuplul a fost surprins într-o lojă pe stadionul Arthur Ashe, alături de Patrick Mahomes și soția acestuia, iar Swift a fost fotografiată savurând un cocktail Honey Deuce.
  • Zvonurile despre o posibilă despărțire între Swift și Kelce au fost negate de reprezentanții acestuia, în timp ce cei doi continuă relația începută în iulie 2023.

Taylor Swift a participat la campionatul de tenis de la New York împreună cu iubitul său Kelce, la patru zile după ce i-a urmărit pe Kansas City Chiefs deschizându-și sezonul NFL cu o victorie, scrie The Standard.

Cântăreața a purtat o rochie roșie și albă în carouri pentru meci, iar Kelce a optat pentru o cămașă albă și un pulover, părând îmbrăcat corespunzător pentru Wimbledon.

Cuplul a stat într-o lojă pe stadionul Arthur Ashe, alături de Patrick Mahomes, coechipierul lui Kelce la campionii în exercițiu ai Super Bowl, și soția acestuia, Brittany.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

US Open a postat pe social media o fotografie cu Swift savurând un Honey Deuce, cocktailul fenomen al turneului, care costă 23 de dolari.

Atletul american Noah Lyles a fost, de asemenea, în mulțime pentru a-l vedea pe Sinner câștigând al doilea său grand slam al anului.

Sinner, care l-a învins în semifinale pe britanicul Jack Draper, s-a impus cu 6-3 6-4 7-5 și a adăugat această coroană la titlul câștigat în Australia.

Apariția lui Swift urmează unui presupus document care circulă pe rețelele sociale și care ar detalia o despărțire planificată dinainte între ea și Kelce.

Reprezentanții lui Kelce ar fi negat zvonurile pentru publicațiile din SUA.

Cei doi au o relație amoroasă din iulie 2023 și se întâlnesc oficial din luna decembrie a anului trecut.

Kelce a fost chiar invitatul special la un spectacol în timpul turneului Eras al lui Swift, în timp ce ea a fost văzută încurajându-l la meciurile sale din NFL.

Vineri, Swift a sosit la stadionul Chiefs purtând un co-ord dublu denim asociat cu cizme roșii până la genunchi, aceasta fiind fotografiată într-un apartament înainte de începerea meciului de deschidere.

Citește și