• Evenimentul Vogue World 2024 de la Paris, desfășurat în celebrul Place Vendôme, a adus o mulțime elegantă de celebrități în primul rând.
  • Un accent deosebit a fost pus pe designerii francezi, atât contemporani, cât și istorici, iar spectacolul a inclus câteva momente surpriză.
  • Mai mult de 151 de modele și 188 de sportivi au luat parte la spectacol, care a oferit o mulțime de momente de modă.

Ieri seară, evenimentul Vogue World 2024 de la Paris, desfășurat în celebrul Place Vendôme, a adus o mulțime elegantă de celebrități în primul rând, scrie Vogue.

De pe locurile lor VIP, celebritățile au asistat la un spectacol unic, care a asociat diverse sporturi – inclusiv ciclism, gimnastică, tenis și scrimă – cu un deceniu de modă franceză, începând cu anii 1920. Un accent deosebit a fost pus pe designerii francezi, atât contemporani, cât și istorici, și au existat chiar și câteva spectacole surpriză.

În timp ce defilarea a oferit o mulțime de momente de modă impresionante, look-urile purtate de invitații din mulțime au fost, de asemenea, destul de impresionante. Cele mai bine îmbrăcate vedete ale serii au fost distractive și dramatice. Printre cele mai importante s-au numărat gazda livestream Cara Delevingne, care a „reînviat” sutienul conic într-un look Jean Paul Gaultier couture de Simone Rocha. Emma Chamberlain a îndrăznit să poarte un model Rick Owens revelator, completat cu un top cu sutien micuț. Alte vedete, cum ar fi Alexa Chung, au mers pe clasic într-o rochie arhivată cu tema trandafirului din colecția Viktor & Rolf din toamna anului 2005.

Recomandări

BIDEN: „TU EȘTI FRAIERUL”
PORTRETELE LUI HARRY ȘI MEGHAN PRIMESC CRITICI
E.COLI FACE TOT MAI MULTE VICTIME
DIPLO SE CONFRUNTĂ CU ACUZAȚII
ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
UN TREN ȘI UN AUTOBUZ S-AU CIOCNIT ÎN SLOVACIA

Cât despre unii dintre cei mai bine îmbrăcați domni ai serii? Atletul Russell Westbrook a pus o amprentă modernă pe costum cu un deux-pieces de culoare kaki purtat fără cămașă. Designerul Pharrell Williams s-a dovedit a fi propria sa muză, purtând pe covorul roșu o geantă Louis Vuitton cu monogramă.

Mai mult de 151 de modele și 188 de sportivi au luat parte la spectacol.

Citește și