• Liam și Noel Gallagher au amplificat speculațiile despre o posibilă reuniune a trupei Oasis.
  • Un raport sugerează că frații Gallagher ar putea susține o serie de concerte, inclusiv la Wembley și Heaton Park, precum și o posibilă apariție la Glastonbury.
  • Relația dintre Liam și Noel Gallagher a fost marcată de conflicte, culminând cu despărțirea trupei în 2009.

Liam și Noel Gallagher au amplificat speculațiile potrivit cărora o reuniune Oasis ar putea să se întâmple, frații glumind că un anunț al trupei ar putea fi făcut marți, conform BBC.

Un scurt clip cu același font și stil ca faimosul logo al trupei a apărut duminică pe conturile de social media ale fraților, precum și pe pagina oficială Oasis. Acesta arată data „27.08.24”.

Fanii trupei rock din Manchester i-au implorat pe frați să se reunească de când s-au despărțit în 2009, după o încăierare în culise la festivalul Rock en Seine din Paris.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Un raport Sunday Times, citând persoane din industrie, a susținut că frații urmau să susțină o serie de concerte anul viitor, inclusiv spectacole pe stadionul Wembley din Londra și la Heaton Park din Manchester.

Se speculează, de asemenea, că ar putea fi vorba despre un concert la Glastonbury.

Liam Gallagher a petrecut mare parte din ziua de duminică răspunzând zvonurilor pe X, cunoscut anterior ca Twitter: „Niciodată nu mi-a plăcut cuvântul FORMER”, a spus el, înainte de a împărtăși articole de știri despre zvonurile de reunire.

Duminică seară, la Festivalul Reading, el i-a dedicat fratelui său piesa Oasis „Half The World Away”, spunând: „Vreau să dedic acest cântec lui Noel Gallagher”. Ulterior, a dedicat Cigarettes & Alcohol oamenilor care, spune el, urăsc trupa. La finalul concertului, pe ecranele principale ale scenei a apărut același clip teaser cu data de marți.

Agitația a făcut ca fanii să intre în frenezie, mulți oameni împărtășindu-și entuziasmul – și criticile – online.

Frații au avut întotdeauna o relație conflictuală, iar o serie de turnee s-au destrămat de-a lungul anilor, terminându-se cu o ceartă în culise în 2009, la Paris, care a dus la plecarea lui Noel din trupă.

Se împlinesc 30 de ani de când formația Oasis, Definitely Maybe, care a intrat în topuri, i-a transformat pe frații Gallagher în vedete, contribuind la lansarea erei Britpop și lansându-i pe cei doi în mega-stardom.

Citește și