• Într-un top făcut de BAZAAR, Greta Lee a avut cea mai bună ținută la EMMY.
  • Jeremy Allen White, actor din „The Bear”, a fost cenzurat în timpul discursului său.
  • John Oliver a fost întrerupt brusc în timpul discursului său despre câinele său mort.
  • „Shogun” a primit 18 trofee, doborând recordul de victorii într-un sezon.

Gala Emmy 2024 a fost o seară plină de strălucire, eleganță și recunoaștere a excelenței în televiziune. Vedetele și-au etalat ținutele impresionante pe covorul roșu, iar cei mai talentați actori, regizori și producători au fost recompensați pentru realizările lor din acest an.

Printre surprizele serii s-au numărat atât aparițiile spectaculoase, cât și momente care probabil
o să rămână în istorie.

Ce momente au fost memorabile seara trecută?

Jeremy Allen White a fost brusc întrerupt pentru câteva secunde din cauza sintagmei „Jesus Christ”. Această cenzură a ridicat mai multe întrebări în mediul online cu privire la motivele din spatele acestei decizii.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Deși a rosti „Iisus Hristos” nu este în sine o grosolănie, în acest context a fost considerată o formă de blasfemie. Trecând de acest moment puțin controversat este al doilea an consecutiv în care actorul câștigă statueta pentru cel mai bun actor într-un serial de comedie.

Mai târziu, alt discurs a fost întrerupt și anume momentul lui John Oliver. Comedianul a încercat să își încheie discursul de acceptare a unui premiu Emmy cu un omagiu adus câinelui său care a murit dar organizatorii evenimentului nu au fost în asentimentul lui și au încercat să îl oprească punând muzică pe fundal.

Care este topul cu cele mai bune ținute de aseară?

Sofia Vergara a atras cele mai multe priviri pe covorul roșu, dar de data asta nu a avut și cel mai bun stil.

Mai multe topuri de pe internet au clasat pe primele locuri vedete precum Greta Lee, Meryl Streep, Ayo Edebiri, Jenifer Aniston și nu în ultimul rând Selena Gomez.

Care, de altfel, și-a făcut simțită prezența și prin comentariul amuzant la adresa colegilor săi care din spusele ei sunt departe de a fi doamne cu pisici, fără copii.

Citește și