• Clooney a spus: Îl iubesc pe Joe Biden. Ca senator. Ca vicepreședinte și ca președinte”.
  • Clooney a scris un eseu în New York Times la trei săptămâni după ce a fost în compania președintelui Biden la un eveniment de strângere de fonduri.
  • Efortul de realegere al lui Biden a fost supus unei examinări intense de la o prestație dezastruoasă într-o dezbatere cu Donald Trump luna trecută.

George Clooney i-a cerut lui Joe Biden să se retragă din cursa pentru un al doilea mandat la Casa Albă, afirmând că el nu este Joe Biden din 2010″, scrie Sky News.

Clooney, un democrat de-o viață, a scris un eseu în New York Times la trei săptămâni după ce a fost în compania președintelui Biden la un eveniment de strângere de fonduri. În acea seară, au fost ridicate întrebări cu privire la starea de sănătate a președintelui după ce predecesorul său, Barack Obama, l-a luat de mână pentru a ieși de pe scenă.

În articolul său de opinie, Clooney a spus: Îl iubesc pe Joe Biden. Ca senator. Ca vicepreședinte și ca președinte. Îl consider un prieten și cred în el. Cred în caracterul său. Cred în morala lui. În ultimii patru ani, el a câștigat multe dintre bătăliile cu care s-a confruntat. Dar singura bătălie pe care nu o poate câștiga este lupta împotriva timpului. Niciunul dintre noi nu poate.”

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Efortul de realegere al lui Biden a fost supus unei examinări intense de la o prestație dezastruoasă într-o dezbatere cu Donald Trump luna trecută.

Într-o critică dură, Clooney continuă: Este devastator să o spun, dar Joe Biden cu care am fost acum trei săptămâni la strângerea de fonduri nu era Joe din 2010. Nu era nici măcar Joe Biden din 2020. A fost același om pe care l-am văzut cu toții la dezbatere.”

A fost obosit? Da. O răceală? Poate. Dar liderii partidului nostru trebuie să înceteze să ne mai spună că 51 de milioane de oameni nu au văzut ceea ce tocmai am văzut. Suntem cu toții atât de îngroziți de perspectiva unui al doilea mandat al lui Trump încât am ales să ignorăm orice semn de avertizare. Interviul cu George Stephanopoulos nu a făcut decât să întărească ceea ce am văzut cu o săptămână înainte. Ca democrați, ne ținem respirația în mod colectiv sau dăm volumul mai încet ori de câte ori îl vedem pe președinte, pe care îl respectăm, coborând de pe Air Force One sau întorcându-se la microfon pentru a răspunde la o întrebare neprogramată.”

Videoclipul postat de Trump

Citește și