• Filmul, care nu este în competiție, va debuta pentru festivalieri duminică seara pe Lido.
  • „Wolfs” va avea o lansare limitată în cinematografe, începând cu 20 septembrie.
  • Apple TV + a achiziționat „Wolfs” într-un război competitiv de licitație.

George Clooney și Brad Pitt revin duminică la Festivalul de Film de la Veneția pentru premiera mondială a filmului „Wolfs”. În thrillerul polițist regizat de Jon Watts, cele două vedete de la Hollywood interpretează roluri de lupi singuratici angajați din greșeală pentru aceeași treabă de a acoperi o crimă, scrie AP News.

Filmul, care nu este în competiție, va debuta pentru festivalieri duminică seara pe Lido. „Wolfs” va avea o lansare limitată în cinematografe, începând cu 20 septembrie, înainte de a ajunge pe Apple TV+ pe 27 septembrie.

Deși ambii sunt obișnuiți ai festivalului pe cont propriu, cu premierele lui Clooney, inclusiv „Gravity” și „Good Night and Good Luck”, și „Ad Astra” și „The Assassination of Jesse James…” printre cele ale lui Pitt, doar o singură dată au pășit împreună pe covor. A fost în 2008, la premiera filmului „Burn After Reading”, farsa nebunească a fraților Coen în care cei doi au o scenă memorabilă.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Apple TV + a achiziționat „Wolfs” într-un război competitiv de licitație, învingând atât studiourile tradiționale, cât și serviciile de streaming rivale. Deadline a raportat în 2021 că înțelegerea a fost că va veni cu o lansare robustă în cinematografe, ceva ce vedetele ar fi putut, de asemenea, să renunțe la bani pentru a asigura, a declarat publicația comercială.

Citește și