• Ramsay a descris că se simte oribil după un accident „foarte grav” de ciclism în SUA.
  • Bucătarul a spus că accidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni în Connecticut.
  • „Mă doare. A fost o săptămână brutală”.

Chef Gordon Ramsay a descris că se simte oribil după un accident „foarte grav” de ciclism în SUA, scrie BBC. Într-un videoclip postat pe rețelele sale de socializare, el și-a ridicat haina de bucătar pentru a arăta vânătăile violet substanțiale pentru care a avut nevoie de tratament la spital.

Adresând mesajul „tuturor taților de pretutindeni” înainte de Ziua Tatălui de duminică, vedeta din Ramsay’s Kitchen Nightmares și Hell’s Kitchen a subliniat importanța purtării unei căști de protecție.

„Nu mă interesează cât de scurtă este călătoria”, a spus el, adăugând că îndemnul e cu atat mai important atunci când vine vorba de ciclismul cu copii – „trebuie să poarte cască”.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

„Vreau să vă urez tuturor o Zi a Tatălui fericită, dar vă rog, vă rog, purtați o cască. Dacă nu aș fi făcut-o, sincer, nu aș fi fost aici acum”.

Pe Instagramul său, el a distribuit și o fotografie Before&After care arată deteriorarea substanțială a căștii sale.

Bucătarul a spus că accidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni în Connecticut. Bărbatul în vârstă de 57 de ani le-a mulțumit chirurgilor și asistentelor medicale de la Lawrence and Memorial Hospital, care l-au îngrijit.

El a precizat că nu „și-a rupt niciun os și nu a suferit răni majore”, dar a fost „un pic învinețit, arătând ca un cartof violet”.

„Mă doare. A fost o săptămână brutală. Și trec prin asta”, a adăugat Ramsay.

Citește și