• Gwyneth Paltrow a depus mărturie într-un caz declanșat de un accident de schi într-o stațiune de lux din Utah în 2016.
  • Terry Sanderson, în vârstă de 76 de ani, o acuză pe Paltrow că a provocat o coliziune care l-a lăsat cu leziuni cerebrale și coaste rupte.
  • Prezentându-și mărturia, Paltrow a spus instanței că Sanderson „nu vă spune adevărul”.

Gwyneth Paltrow spune că îi place să păstreze un profil scăzut în timp ce schiază. Un avocat al lui Sanderson a întrebat-o dacă țipetele sunt definiția ei de a păstra un profil scăzut, scrie BBC.

„După un astfel de incident când te simți rănit și violat, din păcate, adrenalina poate prelua și emoția”, răspunde Paltrow.

Ea adaugă că prima ei amintire este că Sanderson a strigat după accident, dar că este posibil să fi țipat și ea în timp ce cădea. Actrița spune că nu l-a întrebat dacă este bine pentru că era supărată pe el că a lovit-o. Ea spune că instructorul ei de schi l-a întrebat pe Sanderson dacă este bine, iar Sanderson ar fi spus că da.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Paltrow neagă că este o schioare agresivă și spune că se afla pe o alergare verde (numită Bandana) în stațiunea Deer Valley și că erau familii prezente. Pârtiile verzi sunt printre cele mai ușoare pârtii de schi din munții din SUA.

Paltrow neagă acuzațiile

Paltrow insistă asupra faptului că nu a accidentat pe nimeni pe pârtia de schi. „Absolut nu”, a spus ea când a întrebat-o de avocatul ei dacă a fugit de la fața locului după accident. De asemenea, actrița insistă că acuzațiile potrivit cărora instructorul ei de schi, Eric Christiansen, ar fi falsificat documentele despre accident pentru a o proteja, pe care avocatul ei a numit-o „clientul plătitor”, nu sunt adevărate.

„A fost o mușamalizare?” întrebă avocatul ei. „Nu, cu siguranță”, începe ea să răspundă în timp ce avocatul lui Sanderson se opune. Întrebată de avocatul ei dacă „a rămas o vreme după ciocnire”, actrița spune „Chiar am făcut-o”.

Atunci când avocatul lui Paltrow a întrebat-o dacă simte că Sanderson a atins-o „fără permisiunea ta”, ea a răspuns: „A făcut-o”.

Avocatul lui Paltrow notează că actrița nu s-a gândit la „partea de [agresiune] sexuală” decât pentru o „fracțiune de secundă”, făcând referire la comentariile pe care le-a făcut mai devreme în mărturia sa despre faptul că s-a întrebat dacă Sanderson a încercat să o agreseze atunci când s-a ciocnit prima dată cu ea. Ea a precizat anterior că nu crede că Sanderson încerca să o agreseze sexual.

Citește și