• Problema parentingului a devenit centrală pentru personajul său din serialul Shrinking” de pe AppleTV+, în care Ford joacă alături de Jason Segel în rolul unui terapeut.
  • Flockhart și Ford au sărbătorit absolvirea colegiului lui Liam în weekend.
  • Familia a fost văzută la Amherst College din Massachusetts, unde Liam, în vârstă de 22 de ani, a urmat cursurile școlii și și-a primit diploma.

Harrison Ford nu împărtășește prea multe detalii despre familia sa, dar a recunoscut că a avut unele regrete legate de creșterea copiilor. El a dezvăluit că este de părere că lucrurile ar fi putut fi diferite pentru familia sa dacă nu ar fi fost un actor celebru, scrie Fox News.

Pot să vă spun asta: Dacă aș fi avut mai puțin succes, probabil că aș fi fost un părinte mai bun”, a declarat el pentru Esquire. Starul în vârstă de 80 de ani a precizat în interviu că acest citat ar putea atrage atenția la fel ca și celălalt interviu recent al său cu The Hollywood Reporter

Eu iau în serios sănătatea mintală. Am încercat să spun, așa cum i-am explicat: Este că mă adaptez la toate defectele pentru care oamenii merg la psihiatru pentru a le adapta pentru că eu îmi accept defectele. Îmi accept defectele și eșecurile – nu le accept, mi le însușesc. Eu am fost plecat din oraș în cea mai mare parte a vieții mele.”

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Este un pic șocant să descoperi că există lucruri pe care un scriitor le poate aduce într-un scenariu și pe care le recunoști ca fiind o umbră a propriei experiențe. Nu te bazezi neapărat în mod activ pe un lucru anume care ți s-a întâmplat – dar este în bancă și vrei să-l cheltuiești”, a spus el.

Adică nu vrei să iei viața copilului tău și să faci din asta moneda de schimb, așa că încerci să separi asta. Dar am o fiică în Shrinking a cărei mamă a spus că mi-am petrecut tot timpul muncind, iar apoi, când fiica spune că va pleca pe Coasta de Est, personajul meu spune: Ei bine, am responsabilități aici. Am o viață! Și nu merg cu ea. Undeva există o referință în viața mea și mă gândesc”, a explicat el.

Harrison Ford are cinci copii

Ford este tată a cinci copii, având ca fii pe Ben, 55 de ani, și Willard, 54 de ani, din prima căsătorie cu Mary Marquardt; fiul Malcolm, 35 de ani, și fiica Georgia, 31 de ani, din a doua căsătorie cu Melissa Mathison; și fiul Liam, pe care l-a adoptat după ce s-a căsătorit cu Calista Flockhart.

Flockhart și Ford au sărbătorit absolvirea colegiului lui Liam în weekend. Familia a fost văzută la Amherst College din Massachusetts, unde Liam, în vârstă de 22 de ani, a urmat cursurile școlii și și-a primit diploma.

În calitate de absolvent al Amherst, Liam a primit un baston, o tradiție de lungă durată a universității care simbolizează o legătură cu clasa sa și cu alma mater. Acesta servește drept o metaforă pentru educația universitară, deoarece îi sprijină pe absolvenți pe tot parcursul vieții lor”.

Citește și: