• Prințul Harry și Meghan Markle nu vor participa la prima paradă aniversară a Regelui Charles al III-lea, evenimentul „Trooping the Colour”.
  • Cuplul nu a primit o invitație oficială pentru paradă, arată un raport.
  • Cei doi au participat la „Trooping the Colour” în 2018, 2019 și 2022, când s-au întors în Marea Britanie pentru o vizită, după ce au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale, în 2020.

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor participa la prima parada aniversară a Regelui Charles al III-lea, scrie The Independent. Potrivit unui raport, cuplul nu ar fi fost invitat.

Evenimentul, care poartă numele de „Trooping the Colour” va include sute de soldați, cai și muzicieni, iar Prințul Charles va participa la paradă călare, într-o tradiție care nu a mai avut loc din 1986. Majoritatea membrilor familiei regale, inclusiv Prințul William, Prințesa Anne și Prințul Edward, sunt așteptați să se alăture lui Charles în procesiune. Regina Camilla, Kate, Ducesa de Wales, și cei trei copii ai Prințului și Prințesei de Wales sunt de asemenea așteptați să se alăture cu trăsura. După paradă, familia regală se va aduna pe balconul Palatului Buckingham pentru a asista la un survol aerian realizat de membri ai forțelor armate.

Cuplul a participat anii anteriori la paradă

Conform raportului, Prințul Harry și Meghan nu au fost invitați la eveniment și se așteaptă să petreacă ziua de sâmbătă acasă în Montecito, California, împreună cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. Cei doi au participat la „Trooping the Colour”, pe vremea domniei Reginei Elisabeta a II-a, în 2018, 2019 și 2022, când s-au întors în Marea Britanie pentru o vizită, după ce au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale, în 2020.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

În luna mai, Prințul Harry a participat la ceremonia de încoronare a tatălui său, dar Meghan nu a fost prezentă, deoarece evenimentul a coincis cu ziua de naștere a Prințului Archie. De asemenea, Harry s-a întors recent în Marea Britanie pentru a depune mărturie într-un proces de piraterie telefonică împotriva unui grup de presă, dar nu s-a întâlnit cu tatăl sau cu fratele său, Prințul William.