• Mama lui Harry Styles a povestit în cadrul unui podcast detalii despre cariera lui.
  • Anne l-a înscris pe artist la X Factor, chiar dacă acesta era reticent.
  • Anne este o mamă mândră de cariera fiului său și recunoaște că a trăit multe emoții.

Într-o discuție sinceră și emoționantă din podcastul Spinning Plates cu Sophie Ellis-Bextor, mama lui Harry Styles, Anne Twist, a împărtășit câteva detalii surprinzătoare despre drumul fiului ei către celebritate. Anne, în vârstă de 56 de ani, a povestit cum Harry a fost la un pas să-și rateze șansa la faimă, deși a fost  un „adevărat mic entertainer” de mic copil.

Cum a început drumul lui Harry Styles către succes?

Mama artistului l-a înscris la un concurs. În cadrul podcastului, Anne a dezvăluit că motivația principală pentru care l-a înscris pe Harry la The X Factor a fost convingerea ei profundă că era destinat să fie pe scenă. „Am știut întotdeauna, de când avea doi sau trei ani, că era ceva special la el”.

Interesant este că Harry a fost inițial reticent în a participa la audiții, chiar și după ce un client de la brutăria unde lucra i-a sugerat să se înscrie. Abia când Anne a primit o scrisoare care îl invita pe Harry la audiții, l-a convins să încerce. „Am luat-o doar în caz de ceva”, a explicat Anne, iar restul…. este istorie.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ SEDIUL HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Ce s-a întâmplat după ce Harry a trecut de audiții?

Anne și-a amintit și de aventura tumultoasă care a urmat parcursului lui Harry în cadrul concursului, recunoscând că a fost un adevărat carusel de emoții din momentul în care show-ul s-a terminat. Ea a exprimat o mare mândrie în timp ce povestea despre cum îl urmărea pe Harry pe scenă, amintindu-și cum de multe ori lacrimile de bucurie îi curgeau pe față la spectacolele acestuia. Cu alte cuvinte, putem spune că fără ajutorul mamei sale, Harry Styles și-ar fi putut rata frumoasa carieră de artist.

Citește și